Jogos, hogy én vagyok parázósnak elkönyvelve és megsértődnek rám, amiért nem helyeslem, hogy az exférjem a gyerekeinket elvigye rokonlátogatóba, amikor a rokonai és az ő gyerekei betegek?
Figyelt kérdés
"Nem nagyon betegek, csak egy kis orrfolyás, köhécselés, stb...annyit igazán kibírnak, ha el is kapják, minek ezen parázni, ez csak kifogás, mert biztos nem akarod, hogy együtt karácsonyozzon a család, pedig még a 80 éves papa is ott lesz!" Ők így állnak hozzá. És persze, tényleg általában el is szokták kapni a betegséget.tegnapelőtt 23:32
11/29 A kérdező kommentje:
3: tudnának találkozni, de nem szoktak. Az édesapjukkal sem találkoznak túl sűrűn, mert nem ér rá a munkája miatt.
tegnap 08:14
12/29 anonim válasza:
Magyarán se a gyerekek nem szeretik az apjukat meg a családját, se te, és csak kifogásnak akarjátok használni a betegséget.
13/29 A kérdező kommentje:
5: iskolába menni kötelező, rokonlátogatóba menni pedig nem, az elméletileg egy szabadidős program, ami azért van, hogy az ember jól érezze magát. Nem azért, hogy lefertőződjön és utána betegen töltse a szünet további részét.
tegnap 08:17
15/29 A kérdező kommentje:
12: az, hogy nem szeretik, az erős kifejezés. De az édesapjuknak is megvan a maga fontossági sorrendje a hétköznapokban (barátnő, munka állnak megosztva az első helyen, haverok, rokonok és csak ezután a saját gyerekei). A gyerekeknek sem feltétlenül prioritás az édesapjuk, ez tény.
tegnap 08:21
16/29 A kérdező kommentje:
14: én azért kíváncsi vagyok mások véleményére is. Nyilván mindenki saját maga dönt végül, de érdekel, hogy mások hogy látják a helyzetet. Minél többen írnak, annál egyértelműbb a válasz a kérdésemre...
tegnap 08:24
17/29 A kérdező kommentje:
12: még annyi, hogy nem a szeretetről van szó, de amikor 5ből 3-4szer elkapsz valamit a másiktól, mert olyan sűrűn beteg (vagy lázas vagy köhögős vagy hasmenős), akkor azért fenntartásokkal kezeled, hogy akarsz-e vele találkozni. És az esetünkben kb ez az arány szokott lenni és ha meghallod, hogy már megint betegek és úgy kell hozzájuk menni... hát nem tudom, ki mennyire lelkesedne, vagy venné közömbösen a dolgot.
tegnap 08:29
18/29 anonim válasza:
Hát nem tudom, attól függ mekkorák a gyerekek. Ha már sulisok, tudnak orrot fújni meg ilyenek lehet nem kerítenék akkora problémát neki, ha ténylegcsak egy kis megfázás. De nem is szívesen ápolnám a beteg gyerekeimet szilveszterkor. Egy kis náthával meg mindenhol tudnak találkozni.
Ahhoz ragaszkodnék, hogy ne puszilgassák az illetőt. De szerintem nem kerítenék nagy problémát neki.
19/29 anonim válasza:
Totál felesleges tovább magyaraznod, meg mindig koze nincs a rokonok betegségének az egészhez, az a lényeg, hogy a gyerekek azért nem akarnak menni, mert nem szeretik az apjukat. Éppenséggel azt is megtehetnék, hogy oda állnak elé és ezt közlik is.
20/29 anonim válasza:
Foglaljuk össze:
"...ők sem nagyon mennének, de el akarják kerülni a sértődést"
"tudnának találkozni, de nem szoktak."
"az, hogy nem szeretik, az erős kifejezés."
"A gyerekeknek sem feltétlenül prioritás az édesapjuk, ez tény."
Miert nem lehetett már hónapokkal előbb közölni az apával, hogy a gyerekek nem akarnak menni karácsonykor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!