Milyen gyógyszereket használtok?
Figyelt kérdés
Szeretném feltölteni a gyerekek gyógyszer készletét. Van egy 4 évesem és egy 7 hónaposom. Természetesen a nagy márkákat mi is ismerjük és használjuk de érdekelne, hogy ezeken a felkapottakon kívül van-e bármilyen olcsóbb megoldás, amit nem reklámoznak a patikában. Láz és fájdalomcsillapítót keresek, amit mind a 2 gyerek használhat és köptetőt a nagyobbnak. Eddig a Nurofent és az Ambroxolt vettük. Nem hátrány ha jó íze lenne és ha nem egy vagyonba kerülne.dec. 9. 08:43
11/11 anonim válasza:
1x vettem flamborint, nálunk a kukában végezte.
Mind a 2 gyerek sugárban hány tőle. Én 2x próbalkoztam vele, nekem is hazavágta a gyomromat.
Nurofenezünk.
Köhögésre mi köptetőt nem használunk. Salvus vízzen inhalálunk, nekünk eddig ez a leghatékonyabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!