Milyen gyógyszereket használtok?
Figyelt kérdés
Szeretném feltölteni a gyerekek gyógyszer készletét. Van egy 4 évesem és egy 7 hónaposom. Természetesen a nagy márkákat mi is ismerjük és használjuk de érdekelne, hogy ezeken a felkapottakon kívül van-e bármilyen olcsóbb megoldás, amit nem reklámoznak a patikában. Láz és fájdalomcsillapítót keresek, amit mind a 2 gyerek használhat és köptetőt a nagyobbnak. Eddig a Nurofent és az Ambroxolt vettük. Nem hátrány ha jó íze lenne és ha nem egy vagyonba kerülne.dec. 9. 08:43
1/11 anonim válasza:
Én flamborint szoktam venni, mert a kicsi sugárban kihányja a szirupos cuccokat.
2/11 anonim válasza:
Flamborin csepp, bar ez is eleg hires, viszont nagyon sokaig eleg, mert ugye cseppek kellenek csak belole, a szirup hamarabb elfogy.
Neha meg en is hasznalom, ha nem vagyok jol es hirtelen nincs mas, felnotteknek is jo csak ugye tobb csepp kell belole. Es nekunk hamarabb is leviszi a lazat, mint pl a nurofen.
Az ize az szar, de bele lehet tenni egy kis joghurtba, gyumolcslebe, szorpbe, tapszerbe, akarmibe.
3/11 A kérdező kommentje:
Flamborinunk is van itthon 😊. A nagylány utálja.
dec. 9. 08:52
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a nagy bármit szívesen bevesz. Még a vas cseppet is kiskanállal 😊
dec. 9. 08:56
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy utalja, nem is kerdes, undorito ize van 🤣
De kierzi az izet mondjuk csokipudingban is? Szerintem azzal teljesen jo, kisfiamnak ugy szoktam adni, de persze nem kozlom vele elore, hogy mi van benne.
6/11 anonim válasza:
A hatóanyagot nézd inkább, ha a nurofen hatásos nekik, nem biztos, hogy pl,. a panadol is az lesz. Nálunk a paracetamol sem nekem sem a gyerkeknek nem hat, csak az ibuprofen, így maradt a nurofen lázcsillapításra. Flamborinnal szoktam váltogatni, ha nagyon lázasak és folyamatosan kell adni, de a leggyorsabb és legtovább tartó csak a nurofen.
7/11 anonim válasza:
6!
Nurofen szirup helyett mi Panactiv szirupot használunk. Ibuprofen, hat ugyanúgy és fele annyiba kerül.
8/11 anonim válasza:
A flamborinhoz annyit tennék hozzá, hogy nekünk életmentő volt hajnali fogzós sírásnál. Konkrétan annyira üvöltött hogy semmitől nem nyugodott meg. A szirupot köpte ki. Ezt meg nem tudta. 10 perc múlva hagyta abba az ordítást mikor elkezdett hatni, aztán szépen lassan álomba szenderült. Úgyhogy flamborint minden háztartásba :D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi 7, megnéztem és tényleg jó árban van. Szerintem beszerzek belőle egy üveggel és meglátjuk mit tud 😊.
dec. 9. 12:58
10/11 anonim válasza:
Én is a flamborinra szavazok, lehet rossz az íze, de csak egy korty kell belőle. Ráadásul alig érzi, vízzel keverve, mivel neki kb 10 csepp elég. Vagy teába, gyümölcslébe szinte semmi. Magas láz esetén Cataflan csepp. Köptetőnek, köhögésre, légutakra Sinupret. Azt használom most is, csak tablettában, az jó a 13 éves fiamnak is, de felnőttnek is. Éjszakára, ha köhögés van, akkor Theiss jó éjszakát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!