Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy érzem az anyasággal...

Ugy érzem az anyasággal megszűntem. Már csak anya vagyok és a férjem él helyettem. Aki ezt érzi még milyen élete volt gyerek előtt?

Figyelt kérdés

Imádom a gyerekeimet, nagyon is, de úgy érzem elfogytam, már csak nekik létezem. Gyerek előtt jöttem mentem, de nem volt nagyvilági életem. Bàr a férjemhez "lustultam" azért. Öregesen èltünk huszonévesen. Most szültem neki 2 gyereket, ő meg azóta sokkal többet mozdul ki, mint annó velem.

Szerintetek ha gyerek előtt sűrűbb életem lett volna akkor is ezt érezném?

dec. 6. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!😊

Igazából nagyon vágyom arra, hogy kimozduljak. Most a picit elvihettem volna 2x1,5 órás autóútnyira családi rendezvényre. A nagyobbik 1 napja láztalan volt és köhögött. Nem akartam otthon hagyni az apjával, mert bántott volna a lelkiismeret, mivel mondta, hogy nem akarja, hogy elmenjek.🙈 Csak úgy tudnék nyugodtan lelépni, ha tudnám, hogy mindenki alszik és a kicsi már nem szopizik. Már azt várom, hogy a kicsi is legyen vagy 3-4 éves és akkor hátha életre kapok. Hiányzik, hogy kicsinosítsam magam és menjek valamerre.

dec. 6. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem beszólásként írom, de ugye tudod, hogy a gyerekek meglesznek nélküled is? Hidd el apuka meg bárki más is sokkal jobban ellesznek a gyerekekkel, mint hinnéd. Jobban alkalmazkodnak, mint gondolnád és mi anyukák mindig sokszor rosszabbra számítunk, mint amilyen lesz. Legközelebb próbáld ki csak 1x hogy tényleg kicsit lazábban veszed és rá mered hagyni valakikre a gyerekeket és meglátod, jobban fog elsülni, mint gondolnád.
dec. 6. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

7 hónapos a babám. Legyek rossz anya, de én megőrülnék ha 3-4 évig otthon kéne maradnom. A férjem ugyanolyan értékű szülő mint én. Üvegből ő is megtudja etetni, meg tudja vigasztalni.

6# voltam

dec. 6. 21:10
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as: Pont ettől leszel jó anya.😊 Én nem járok sehová és már félőrült vagyok.
dec. 6. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

5-ös. 2es vagyok. Akkor egyedül te vagy kivétel.

Nem discoba eljárni vágyik az ember hanem én időre. Az én idő lehet az, hogy nyugiba megiszol egy kávét egy barátnővel vagy egyedül, futsz egyet egyedül a parkban stb stb. Magyarul kis kikapcsolódásra. Imádom a fiam és sosem voltam nagy eljárós, de megőrülnék, ha nem lenne semmi én időm. Igenis kell és akkor rajtad kívül lévő több millárd nő vágyik erre, de a hozzad hasonló típusú emberek mindjárt éreztetik, hogy szar az olyan anya aki vágyik erre. Szóval kérdező továbbra is mondom beszélj a férjeddel legyen neked is program amire vágysz.

Nekem az egyik programom a forró minimum fél órás fürdő ami ugye otthon van, de engem feltölt ezt igyekszünk heti egy két alkalommal beiktatni. Mellette havi 2-3 alkalom van egy barátnőmmel. Hol kávézunk, hol sétálunk mikor mihez van kedvünk. Nekem most elég ennyi, hogy jól érezzem magam, de beszéltük a férjemmel, ha többre vágyok szólok megoldjuk.

dec. 6. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:

15, kiforgatod.

A kérdésben szó nem volt erről. Eljárogatásról szólt és arról, hogy a férje megy, és irigykedik.

Amit meg te beszélsz az ALAP. Normális házasságban első perctől van ilyen jellegű énideje a nőnek, de a kérdező nem erről beszél.

dec. 7. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
16. Az eljárogatás kikapcsolódás nem?
dec. 7. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a te választásod. Ha mást akarsz, tegyél érte. Azoknak a gyerekeknek elvileg van apja, vigyázzon rájuk ő is, illetve létezik bébiszitter, menjetek el kettesben is. Nem kell mártírkodni, csak mert gyereket vállaltatok.
dec. 9. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!