Mi az az ok ami miatt ti sem vállaltok gyereket?
Figyelt kérdés
Légyszí írjatok egy kort meg nemet is.
Én 30, meleg férfi. Itthon nem lehet melegként örökbe fogadni, de örülök is, hogy a pénzemet nem kell egy gyerekre költeni.
Nektek?
nov. 30. 22:58
1/27 anonim válasza:
Én nő vagyok, de hiányzik belőlem az anyai ösztön.
2/27 anonim válasza:
Anyagi okok (pici albérletben nyomorgunk, néha a macskát is sajnálom, gyereket tuti nem vállalnék ide), amelyből soha nem fogunk tudni igazán kitörni.
3/27 anonim válasza:
31 f és még nem állok készen sem anyagilag sem pedig morálisan...
5/27 anonim válasza:
Nincs még meg a nő, aki az anyja lehetne… :(
39/F
6/27 Bellatrix:3 válasza:
29 éves nő vagyok, nincs bennem anyai ösztön. Gondoskodási ösztönömet kiélem a macskámon és pont elég.
Tudom magamtól, hogy nem tudnék gondoskodni egy gyerekről, sem anyagilag sem érzelmileg.
7/27 anonim válasza:
Nem szeretem a gyerekeket, sosem akartam gyereket. Szerencsére a párom sem akar. 30N
9/27 anonim válasza:
Betegen születtem. Máig nem tudni az okát. Szerintem már a terhesség alatt is rommá aggódnám magam a fentebb leírtak miatt.
10/27 anonim válasza:
Kedves 1. Azért hiányzik belőled az anyai ösztön mert nem vagy anya. Mint a neve is sugallja ennek az ösztönnek feltétele hogy előbb gyermeked szülessen.
Belőled a "gyermekvállalási ösztön" hiányzik ha van egyáltalán ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!