Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az az ok ami miatt ti sem...

Mi az az ok ami miatt ti sem vállaltok gyereket?

Figyelt kérdés

Légyszí írjatok egy kort meg nemet is.

Én 30, meleg férfi. Itthon nem lehet melegként örökbe fogadni, de örülök is, hogy a pénzemet nem kell egy gyerekre költeni.

Nektek?

nov. 30. 22:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
# Nem mindegy, hogy nevezzük? Nincs és kész.
dec. 1. 07:29
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

10 es nek

tevedsz. en vallaltam gyereket es az anyai oszton sosem lett bennem olyan eros mint masokban. amig csecsemo volt nem is tudtam szeretni, csak kb tini koratol de az igazi anyai szeretet sosem jott elo csak ritkan es rovid ideig. Megbantam hogy szultem, de ez mar keso.

dec. 1. 11:36
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Mindig is utáltam a gyerekeket, már kislány koromban is. Ez 40 felé közeledve sem változott. De ha nem így lenne, ilyen országban akkor sem vállalnék gyereket.
dec. 1. 12:52
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen semlegesek számomra a gyerekek. Nem utálom őket, de egyszerűen nem érdekelnek. Imádom a szabad életem, hogy a szabadidőmben azt csinálok, amit akarok, akkor megyünk el kirándulni, amikor akarunk, ha egész nap csak lustálkodni akarunk a párommal, akkor egész nap csak lustálkodunk. Van pénzünk mindenre, amire csak akarunk, de ebbe már egy gyerek nem fér bele. Az egész életembe nem fér bele a gyerek. Szerencsére a párom is így gondolkozik. Év elején el is köttettem magam, hogy még csak véletlenül se essek teherbe.

29/N

dec. 1. 12:58
 15/27 anonim ***** válasza:
21%

#14!

Hol a nenikembe kotetted el magad 29 évesen?

dec. 1. 15:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, Szlovákiában. Ott nincsenek olyan kemény feltételek, mint nálunk.
dec. 1. 15:24
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiában. Magánban megcsinálják 18 éves kor fölött.
dec. 1. 16:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Az egész a politikáról szól, mert ha az egyén "elkötteti" magát, akkor nem lesz saját gyereke ezáltal nem költ majd annyit és nem gyarapodik az államkassza az áfa miatt...

Kicsit lesarkítottam, de minden erről szól ebben a szánalmas országban.

dec. 1. 16:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Sosem akartam gyereket és ez felnőttkoromra sem változott meg. Semmi pozitívat nem látok abban, hogy gyerekem legyen, nincs bennem szeretet a gyerekek felé. Nem akarnám megszülni meg felnevelni se. Szerencsére a férjem sem egy gyerekpárti, így én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen férfit találtam magam mennél.

30/N

dec. 1. 20:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretem a gyerekeket, szóval sajátot sem akarok. Ennyi az ok.
dec. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!