Fiatalok, ti szorongás nélkül vállaltok gyereket a mai világban?
2.babánkkal vagyok 29hetes terhes.
Már túléltük a maják szerinti világvégét, nosztredamusz is már párszor tévedett...
Szóval mi nem aggódunk.
28N
Én a hármas vàlaszoló fèléktől féltem a gyerekem🤣
A hülyeség káros.
Nekem 2 gondolat ugrott be erről...
Én igazat adok a 3asnak. Az egyik gyerekünk 2 éves, a masik ősszel érkezik. Mire oda jutnak, hogy felnőttek lesznek, már az lesz gáz, ha nem tartoznak bele valamelyik meleg vagy hasonló csoportba... annyira eröltetett mar most ez az egész...
A másik 20an voltunk általánosban osztálytársak. 12en olyan osztalyba jártunk alsóba, ami az évfolyam "elitje" volt, felsőve kaptunk 8 speciális igényű társat úgymond.
A "régi D-sek" meg én szakmát tanultunk, vittük valamire. Van már mindenkinél gyerek, sikeresek stb...
A "régi A-sok" pedig egyetemre mentek, a nagyrésze pont az ilyen számomra semmit érő környezet irányba.
Na ők a mai napig anyucival-apucival laknak, életük a facebookon való globális felmelegedés posztolás. Kb semmire nem vitték, csaladot sem akarnak. Azt vallják, ott vannak egymasnak, az bőven elég, nem kell a gyerek...
Hat nem tudom. Én büszke vagyok arra, ami lettem, és hogy a masodik babámat várom.
9.
Ne ferdíts már légyszíves, hogy az egyetemisták lúzerek, persze te a szakmáddal mekkora ász vagy. 3., kicsit nézz már kőrül, itthon a homoszexuálisok éa tranazneműek aránya 1-2 százalék, tényleg ezt tartod a legnagyobb problémának. A történelem során szinte csak rosszabb volt a helyzet gyerekvállalásra, úgyhogy olyan üres puffogtatások ezek a kifogások, simán lehet mondani, hogy nem szeretnétek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!