3 éves gyereknél előfordul még szeparációs szorongás?
Figyelt kérdés
Újabban éjszaka felkel és azt kéri öleljem meg, aztán alszik tovább.Előfordul, hogy egy éjszaka több alkalommal is.2021. jan. 22. 18:15
1/3 anonim válasza:
Ahogy én látom kisgyermekkorban még vissza vissza térő jelenség de persze más formájú mint 8-10 hónapos kor körül (már aki tapasztalta akkor, mert tudom, hogy nem mindenkinél van, de nálunk az pl egy rémálom volt).
Lassan 2,5 éves a fiam és nála is időnként felüti a fejét a szepa, de mindig máshogy, életkorához igazodva.
Pl mi nem rég kezdtük a bölcsit, na azóta határozottan érezhető ez.
2/3 anonim válasza:
Egyik gyerekemnek sem volt babaként, de pont 3 éves kor körül brutálisan.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ez egy természetes folyamat.Nálunk is durva volt a 8-9 hónapos kora közötti szepázás, de azóta semmi hasonlót nem csinált.Most viszont nem tudtam másra gondolni és ezek szerint létezik ilyen:)
2021. jan. 23. 13:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!