Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az az ok ami miatt ti sem...

Mi az az ok ami miatt ti sem vállaltok gyereket?

Figyelt kérdés

Légyszí írjatok egy kort meg nemet is.

Én 30, meleg férfi. Itthon nem lehet melegként örökbe fogadni, de örülök is, hogy a pénzemet nem kell egy gyerekre költeni.

Nektek?

nov. 30. 22:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#19, 20 Na ez az, amit csak egy anonim oldalon lehet kimondani, itt csak virtuálisan tudnak megkövezni....
dec. 2. 07:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne inkább azokat faggatta erről, akik nyomorba vállalnak több gyereket is stb, hogy miért. Azt nem tudom miért kell állandóan megindokolni, hogyha valamit nem akar az ember

Nem és kész. Semmi értem nincs mellette, ellene meg egy 100 oldalnyi érvem van.

dec. 3. 09:20
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagyon igazságtalan. És benne mi, magyarok különösen azzá váltunk. Nem is látom a változást jó irányba jönni. Ráadásul össze is fog omlani a mai világrend, 100-200 éven belül, vagy hamarabb. Nincs értelme itt a magomat tovább örökíteni. Gondolom most, 60 felé. Előtte nem találtam meg azt a nőt, aki miatt meghoztam volna ezt az áldozatot. Még előtte meg még kényelmes is voltam hozzá. De most ez egy aranyélet, nem bántam meg.
dec. 6. 17:40
 24/27 anonim válasza:
100%
Pár éve még érdekelt a gondolat, ma viszont azt mondom ilyen világra nem kell gyerek. Párom is igy gondolkozik, pedig már több, mint 10 éve együtt vagyunk. 31/N
dec. 9. 08:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem akartam gyereket. Minek? Nem szeretném önként megnehezíteni az életem. Már 15 évesen is tudtam ezt.

Most már 15. éve vagyunk együtt a férjemmel, a dolog nem változott, már nem is fog. Nem szeretem a gyerekeket, nem tudok mit kezdeni velük, fárasztóak, zavar a gyerek zsivaj, a sírás, a hiszti stb stb. Se kedvem, se időm, se türelmem, se energiám, nincs hozzájuk és mellesleg pénz nincs rá. Ketten egy kiskutyával pont jó, így vagyunk boldogok.:)

Egyáltalán nem vágyom sem gyerekre, sem a gyerekes életmódra. Számomra más dolgok okoznak örömöt, más dolgok fontosak. ( A házasságunk, a szabadidő, az alvás, a munkám, a hobbijaim) Ennyire egyszerű.

38/N

dec. 9. 18:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez az anoním oldal, mert sokan nem mernék kifejteni a véleményüket a társadalmi megítélések miatt
dec. 9. 19:03
 27/27 anonim ***** válasza:

31/meleg

Hát nyílván ezért :D de amikor még bi-nek vallottam magam tizenévesen, se érdekelt a családalapítás meg a házasság. Örökbefogadni se szeretnék, túl nagy felelősség és túl sok idő/pénz/gyerek. Van egy cuki unokahúgom, annyi bőven elég.

Jól megvagyunk a párommal, eljük a DINK életünket Budapesten, nem panaszkodhatunk 😄

dec. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!