Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Autizmusra gyanakszom kisfiamn...

Autizmusra gyanakszom kisfiamnál, lehet gond?

Figyelt kérdés

-Táncikál

-Almát nem szeret enni

-Sokat néz mások szemébe

-Csak kék alsókat akar hordani

-Papucsot nem szeret hordani semmikor

Van okom aggódni, hogy autizmus talán? Kérlek segítsetek, mert már meg őrölük és nem látok tisztán...:,(

dec. 6. 14:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
dec. 6. 14:09
 2/35 anonim ***** válasza:
79%

Ezek nem az autizmus vezető tünetei.

Repked? Forog? Megkésett a beszédfejlődése? A játékoknak csak egy kiszemelt részével foglalja el magát?

dec. 6. 14:11
 3/35 anonim ***** válasza:
91%

A legjobb indok: almát nem szeret enni...😄

Az enyémek közül az egyik undorodik a tejtől, és nem eszik meg semmilyen káposztás ételt.

A másik a fánknak csak a díszítését eszi le, a gyümölcsöket pedig kivétel nélkül meg kell hámozni... és képzeld, egyáltalán nem autisták ettől.

dec. 6. 14:14
 4/35 anonim ***** válasza:
93%

-Táncikál

Nos, én is szoktam.

-Almát nem szeret enni

Utalom az almat

-Sokat néz mások szemébe

Én meg soha

-Csak kék alsókat akar hordani

Nekem csak fekete van

-Papucsot nem szeret hordani semmikor

Én se

Nem, nem vagyok autista

dec. 6. 14:18
 5/35 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon vicces vagy. De annak nem lesz vicces, akinek autista gyereke van. Telefonodon van ám kereső is (google), nemcsak a gyk, legalább a tüneteket nézd meg.
dec. 6. 14:22
 6/35 anonim ***** válasza:
77%
Egy átlag gyereket írtál le kérdező. Ebben semmi olyan nincs ami miatt autista lenne. A gyerekeknek is vannak berögzött szokásaik és ők is válógatnak. Az enyém meg állandóan cipőben volt kint nyáron is 30+ fokban. Az almát csak hámozva és felvágva hajlandó megenni hiába eszem mellette rendesen. Hidd el amit leírtál teljesen normális.
dec. 6. 14:23
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit lazíts kérdező mert így baromi idegörlő lesz neked a gyereknevelés. Egy tök átlagos gyereket írtál le
dec. 6. 14:28
 8/35 anonim ***** válasza:
78%
Egy pszichiatert javaslok, NEKED.
dec. 6. 14:29
 9/35 anonim ***** válasza:
85%
Ezekből nem következik autizmus. De 5 apróságból még akkor se következne ha mind jellemző autisztikus tünet lenne.
dec. 6. 15:08
 10/35 anonim ***** válasza:
75%
B+,ha ennyi lenne az autizmus hátra is dőlhetnénk.
dec. 6. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!