Kisgyermekesek, kutyával ez nem gond? Hogy lehet védekezni?
Figyelt kérdés
Van egy kistestű kutyánk, panelban élünk. Csak setakor megy olyan helyre. Már havonta fürdetem és kapja havonta a tablettát is. De mindig van benne pár darab bolha. Engem zavar és félek nehogy elszaporodjon a lakásban vagy hogy a picimnek baja legyen. Már lassan mászik.júl. 31. 10:34
3/19 A kérdező kommentje:
Simparica trio
júl. 31. 11:07
5/19 anonim válasza:
Kérdező, próbáljátok ki a NexGard Spectra rágótablettát, az jó bolhára is a szúnyog és a kullancs mellett. Azzal elfelejthetitek a bolhát.
6/19 anonim válasza:
Adj neki akkor mást.
Valamint: a bolha szőnyegekben,kanapékban stb. nő fel. Nem a kutyán. Csak táplálkozni megy már a kutyára. A peték lehullanak.
Mindent ki kell mosni,amivel a kutya érintkezik. Minden szövetet.
7/19 anonim válasza:
Igen, ha a kutya bolhás, akkor a környezete fertőzött. Teljes bolhatlanítás kell a lakásban.
8/19 babyboom567 válasza:
Mint ahogy előttem írták, a lakásotok bolhás, nem az utcáról szedi össze.Egyszer hazavittétek valahonnan, és lett egy fészek valahol.Mindent ki kell mosni,fertőtleníteni.Malamutom volt régen, 10 év alatt kb 2x volt bolhás.
9/19 anonim válasza:
A padlo, parketta résekbe is lerakja a petéket, észre sem veszed és máris bolha telep lesz a lakásból.
Tavaly valahonnan hozzánk is kerult, pedig nincs bent allatunk, sőt kint sem
Örökkévalóság volt amíg sikerült kiirtani őket
Ha nem sikerül, irtot kell hívni
Nekem szerencsére sikerült eltuntetnem őket, de hosszadalmas folyamat volt
10/19 anonim válasza:
Már havonta furdetem...
Miért, eddig egy évben egyszer furdetted?
Ez nem a bolhák miatt gáz....
Mondjuk a havonta egy fürdés is gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!