Mi lehet a gond, hogy nem tudom utaztatni?
Fél és lehet fáj a hasa. Az enyém nem sírt, de sokáig hányingere volt.
jan. 4. 16:43
1,5 éves koráig ordított ha nem ültem mellette. Néha még akkor is. A hordozást vagy a babakocsiban is addig volt el, amíg aludt. Sosem derült ki az oka. Sosem volt hasfájós, hányingere sincs stb. Egy rémálom volt. Más meg vigyorogva levezetett a 7 hónapos gyerekével egy 6 órás utat egyedül egy versenyre. És értetlenül nézett rám, hogy miért érzem magam bezárva a gyerek mellett, hisz lehet menni ide-oda… jah, csak így egy merő stressz volt az egész. 1,5 évesen tudtam először úgy elmenni vele egyedül, hogy végigaludta és nem ordított. Az se hatotta meg amikor már ki tudott nézni az ablakon… Annyi hogy most 3,5 és azt szokta mondani, hogy nem szeret autópályán menni, mert hangos.
jan. 4. 17:22
Mi ezért mentünk mindig vonattal vele. Mert utazni muszáj volt, és ő sem bírta az autót. 3 hónapos korától jártunk Budapestre vele Nyíregyházáról.
A vonaton felálltam vele,sétáltunk,nézelődtünk.
jan. 4. 17:29
4/18 A kérdező kommentje:
#2 Mellette ülök és ugyanúgy nem bírja, 1-2 hónapig jobb volt a helyzet, kb 20 percet néha kibírt vagy ha elaludt nyilván többet de most annyira hergeli magát hogy el sem alszik.
#3 Sajnos nem megoldható, hogy vonattal járjunk mindenhova. Falun lakunk, ahol nincsen vonat és sok utazást igényelnek alapból a mindennapjaink (bevásárlás, dévénytorna, uszi stb.)
Kisfiam is másfél éves koráig üvöltött, ordított az autóban. Más gyerek végigalussza az utat, ő üvöltött. Ha 5-10 perces útra mentünk akkor is üvöltött, ha nagy ritkán meglátogattuk a szüleimet, az 3 órás út volt, azt is végig sírta. Akkor is, ha ott ült mellette egyikünk és szórakoztatva volt. Ő egyébként babakocsiban is üvöltött, nem lehetett vele menni sehova.
jan. 4. 17:54
Nálunk is 20 perc volt a maximum
jan. 4. 17:56
(Bocsánat elküldtem véletlen)
Szóval 20 perc volt a max amíg nem üvöltött akkoris ha mellette voltam.
Csak az idő segített. Illetve a kocsiban cumihoz szoktattuk. Egy idő után ez segített. De egyedül így se lehetett vele menni. Csak ha ült mellette valaki.
jan. 4. 18:00
8/18 A kérdező kommentje:
# Kicsit tartok a cumitól, mert iszsz baba és ha cumit kap elképzelhető hogy egy idő után nem kellene neki a mellem. Alapvetően meggondolandó utazáshoz az biztos.
9/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg hányingere van. Kikene látnia a kocsiból, de ugye ahhoz meg pici.
jan. 4. 20:59
Kapcsolódó kérdések: