Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond, hogy nem...

Mi lehet a gond, hogy nem tudom utaztatni?

Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kislányom és nem tudunk vele utazni, ugyanis torkaszakadtából sír, amint elindul az autó. Próbáltuk már hordozóban, most Cybex autósülést vettünk neki de egyelőre ugyanaz. Rugalmas kendőt soha nem viselte el, a csatos hordozóval is úgy tudunk csak vele kirándulni, ha elalszik benne. Dévényes látta, olyan mértékű feszességet nem talált, ami ezt a fajta sírást okozhatná. Hányinger lenne a gond? Nem tudok már mire gondolni.
jan. 4. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg rosszul van az utazástól. Barátnőm gyereke is így volt, nagyobb korábban mindig hányt is az autóban. 10 éves, rövidebb utat bírja, de a hosszabb utakra tablettát használnak.
jan. 4. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
7-es vagyok: a mienk is iszsz volt. Nem volt gond azzal, hogy nem kellett neki a cici. Viszont 7-8 hónaposan az éjszakai szoptatás után be tudtam adni neki és tovább aludt. Annyi a hátránya, hogy most 3,5 évesen is még cumival alszik és mondja is hogy szereti a cumit és megnyugtatja. Nincs még kész rá, hogy elvegyük tőle.
jan. 4. 22:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is sírt a kislányom ennyi idősen. Nálunk mondjuk túl sokáig nem tartott, 8 hónaposan cseréltük le a hordozót (átlagostól kisebb a baba) és az autós ülést annyira szereti, hogy egy hangja sincs. De 4-5 hónaposan ha muszáj volt autózni, végigordította az utat.
jan. 4. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha sír, sír, majd megnyugszik - vagy nem -, de ha muszáj menni, akkor nm ülhettek otthon, jaj nem tudok elmenni pl ügyet intézni Bp-re, mert sír az autóban a gyerek.
jan. 4. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 1,5 éves volt a kislányunk, amikor már nem volt alap a sírás az autóban. 1 éves koráig a babakocsit is utálta és kendőben, csatos hordozóban is ordított. Hát őszintén szólva... részvétem és csak kitartást tudok kívánni. Mindent, de miiiindent megpróbáltunk, hogy ne így legyen. Másik oldalra ültettem, előre ültettem, szórakoztatta valaki, rágcsát kapott, stb. Semmi nem jött be, max pár percet késleltette az ordítást. Hozzászoktunk, hogy csak oda megyünk vele, ahova muszáj, egyébként úgy rendeztük az életünket, hogy ha lehetett, ő nem jött velünk. Piszkosul nehéz, de nekem nem ér annyit egy napközbeni bevásárlás, hogy a gyereket üvöltessem 10 percet az autóban, fél órát a boltban, majd még 10-et az autóban. A bevásárlás felét meg elfelejtettem, mert már az elején a tököm ki volt és nem tudtam logikusan átgondolni a dolgokat, akkor sem, ha listát írtam. Az meg hogy esetleg elidőzzek és két terméket összehasonlítsak, esélytelen. Ez akkor javult egy kicsit, amikor már a bevásárlókocsiban elücsörgött, az érdekes volt neki.

Hozzászoktunk, hogy hosszabb útra délutáni alvásidőben megyünk és reménykedtünk, hogy legalább egy óra lemegy sírás nélkül... Ha menni kell, akkor menni kell, de iszonyatosan nehéz így az élet, belőlem rengeteget kivett ez az időszak. Azóta egyébként semmi baja, mostmár beszél, elszöszmötöl, ha elunja magát le lehet foglalni mesézéssel, mondókázással, nem panaszkodik, hogy hányingere lenne, vagy bármi gond lenne, szóval sosem derült ki miért volt ekkora ellenállás benne az elején.

jan. 5. 11:05
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Bevásárolni legalább tudjuk vinni, mert ott a fények, hangok lekötik de ezen kívül semmi más lehetőség nincsen…nem tudok már mire gondolni tényleg.
jan. 5. 19:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy ismerosom zajszuros fejhallgatot rakott a picire es akkor elhallgatott. Lehet hogy az auto hangja zavarja.
jan. 5. 21:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, volt már hogy kivettem pár percre és azonnal elhallgatott. Szóval én úgy gondolom a zaj nem zavarja, de az is lehet csak a közelségem nyugtatta meg.
jan. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!