Én vagyok túlérzékeny vagy tényleg gond, ha egy nagyszülő így beszél az autista unokájához, akit alig lát egyébként?
Ne rinyáljál már, mindjárt hozom!
jajj, nekem azt ne mutasd nem érdekel, hiába mutatod nem érdekel (telefonos játék, heti egyszer használhatja, meg akarta mamának mutatani)
Lehet túlérzékeny vagyok, mama havonta látja pár órára egyébként.
Nem.
Mama egy seggfej.
Én nem erőltetném.
Sem autista, sem nem autista kisgyerekkel nem helyes így beszélni!
Nagymama tényleg egy s..fej, ahogyan 1-es írta.
2#
Mivel egy auti kisgyerek nem átlag, és az érdeklődési köre is korlátoltabb, igen, ilyen kevés találkozás mellett erőltesse meg magát a nagymama ha valóban érdekli az unoka. Vagy nem kell a kifelé színlelt színjáték ha neki ez is nyűg.
😂 te normálatlan 9#
Az autik nem kőbunkóak, hanem szociális téren eltérőek,korlátoltak. Pontosan azért autisták mert egyszerűen ők nem értik az érzelmeket. 😂🤦
#9 Te sem láttál még gyereket. Minden gyerek nyafog néha, az meg, hogy meg akarja osztani a mamájával azt a dolgot, ami őt érdekli, egy nagyon cuki dolog, nem elkényeztetés. A mama meg csak magával foglalkozik, hogy őt mi zavarja és őt mi érdekli.
Az én anyósom is néha mond durva dolgokat a lányomnak, és én sem akarom megszakítani vele a kapcsolatot, mert amúgy szereti a gyerekeket és a férjem is szereti őt, úgyhogy ilyenkor csak határozottan a szemébe mondom, hogy ne mondja azt a gyereknek, hogy ne rinyáljon, mert ez gorombaság, inkább mondja azt, hogy ne sírj/nincs semmi baj mindjárt hozom. Ezzel nem szokott vitatkozni, ha igen, max egy mondatot, arra újra reagálok és vége. Az én gyerekem senki nem bánthatja a szemem előtt. Ha ez elkényeztetés, akkor jól el van cseszve a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!