Én vagyok túlérzékeny vagy tényleg gond, ha egy nagyszülő így beszél az autista unokájához, akit alig lát egyébként?
Ne rinyáljál már, mindjárt hozom!
jajj, nekem azt ne mutasd nem érdekel, hiába mutatod nem érdekel (telefonos játék, heti egyszer használhatja, meg akarta mamának mutatani)
Lehet túlérzékeny vagyok, mama havonta látja pár órára egyébként.
Ilyen nagymamát soha többé nem engednék a gyerekem közelébe.
Ha nincsenek rokonok, akkor barátkozni kell és lesznek barátok. Egy autistát lehet, hogy egy másik autista ért meg legjobban. Egy autistának a szülőjét pedig egy másik autistának a szülője. Egy cipőben jártok, hasonló gondjaitok vannak. Én a helyedben ilyen családokkal próbálnék összeismerkedni. A nagymamát meg örökre elfelejteném.
Kérdező, anyukád elhitette veled, hogy semmire se vagy jó, és egy ilyen embertől vártad, hogy a problémás gyerekedhez szeretettel, megértéssel viszonyuljon?
Egy húszforintosért előre megmondta volna bárki, hogy anyukád csalódást fog okozni.
Szerintem az sem mindegy mekkora gyerekekről van szó: 2 éves vagy 10?
Első esetben szégyellje magát a nagyi.
Utóbbinál azért meg lehet őt is érteni: nincs napi kapcsolatban a gyerekkel, nem tudhatja mennyi várható el tőle.
Tehát kérdező, te mindent örömmel és élvezettel megnézel amit a gyereked mutat, akár ezredik alkalommal is, akkor is, ha herótód van tőle?
Mert én nem, hiába a gyerekem. Pont az ilyen játékoktól mászok falra, ezért meg szoktam mondani neki, mutasd meg apádnak. H rajzol, vagy kézműveskedik, épít, azt örömmel megnézem.
20-ra:
Nem a kérdező vagyok, de én igen, ezredszerre is örömmel nézem meg.
Mert a gyerekem, és mert neki fontos, hogy megnézzem.
A te gyereked is jobban járt volna, ha moziba mentetek volna szex helyett, mikor megfogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!