Üdv!mit tennének ha szeretnél 3. Babát de a párod nem?feladnatok, és várnátok h az érzés elmuljon vmikor? Olyan rossz érzés h nem lehet 3. gyermekem,sajnos volt egy vetelesem,akkor nem lett volna gond,elfogadta és várta... köszönöm hogy elolvastad.
Az eszemre hallgatok és elfogadom. Ez azért nem ugyanaz, mintha egyet se akarna.
Van két gyönyörű gyerekünk, megelégszem velük. Ha megingok, akkor sorolom a hátrányait, az helyrebillent: végre a kisebb se túl kicsi - megint kezdjük elölről?; 3 gyerekkel nagyobb lakás, nagyobb kocsi kellene; nehezebb lenne minden logisztika; 2 gyerekkel is alig találtunk megfizethető szállást nyaralásnál, hárommal még nehezebben menne (a hoteleket ki is húzhatnánk)...stb.
Én mindig 3 gyereket szerettem volna, fiatalon szültem 20 évesen volt 2 gyerekünk.
Soha nem mondtam, mert ennyi volt a terv.
Majd a kolléganőm bejelentette, hogy terhes 41 évesen.
A nagyok megnőttek, anyagi helyzetünk mondhatni jó lett(évekig e miatt nem is gondoltam 3.gyerekre),nálam beüt{tt az agybaj, nem tudtam másra gondolni, csak arra hogy a férjem miatt nem lehet gyerekem, kb nem tudtam mellette lenni.
Látta, hogy szenvedek és beadta a derekát, és ma már van egy 4 éves a felnőttek mellett, a férjem szerint is kár lett volna ha nem születik meg a 3.gyerekünk.
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet életed végéig, vagy menopauzáig várhatod, hogy elmúljon a vágy a 3.gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!