Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehet egy 2 éves kisgyerek...

Ehet egy 2 éves kisgyerek vörösboros marhapörköltet?

Figyelt kérdés
nov. 23. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért lemoslékozni másnak az ételét, nem túl elegáns. :D

Az eddigi válaszaid alapján sem vagy az MTA tagja, babyboom, de ez szerintem mindent vitt.

Kérdező!

Ha megfelelően van elkészítve, ehet belőle, bármennyit. :)

nov. 23. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Én pl. utálom a halakat, tengeri dolgokat. Még a halrudacskát sem ettem meg soha. Undorodom a szaguktól is.

Ennek ellenére lett egy olyan gyerekem, aki imádja a lazacot, tonhalat és ha napi 5-ször tenném elé, akkor napi 5-ször enné meg. Amiért én nem szeretem, neki se adjak?:D

Ez milyen felfogás?

nov. 23. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly karácsonykor evett az akkor 1,5 éves kisfiam. Bennem is felmerült a kérdés, hogy eheti-e, talán fel is tettem ide. Jól esett neki, és semmi baja nem lett tőle. 😀 Aztán lehet, most majd a napokban csinálni fogok megint, mert most már megkívántam.
nov. 23. 22:33
 14/15 anonim válasza:
90%
Egy gyerekeknek is felírt köptetőben több alkohol van, mint ami ebben maradhat (ha marad).
nov. 23. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

Marad benne, de egy adagban minimális mennyiség. Nézz utána, a kenyérben is van alkohol (kb. 1%, a kelesztés során termelődik), egy gyerekadag pörköltbense lesz több.

Viszont lehet hogy nem fog neki ízleni, sok gyerek nem szereti a bor aromáját. Legyen másik étel tartalékban.

nov. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!