Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illetlenség kisgyerekes...

Illetlenség kisgyerekes családnak szólni, hogy halkabban?

Figyelt kérdés

9 lakásos társasház, mindenki ismer mindenkit.

5 éve lakom itt, sosem voltak problémák a hangoskodásból, vendégekből, kisgyerekekből. Toleráltunk mindenkit, ők is engem, én is őket, de most beköltözött egy új család...

2 hete élnek itt, azóta volt minden.

Lépcsőházban rohangáló, ordítozó, motorozó kisgyerekek. Anyuka az ordító gyereket kizárta a lakásból. Minden este megy a sírás és a kiabálás, felváltva. Miután a gyerekek elaludtak, a szülők kezdik a 18+ műsort... Csak tudnám, hogy, mikor napi 2-3 vitát tőlük is meghallgatunk.

A gyerekek a legzavaróbbak, mert sosincs csend.

Vagy tényleg megy a sírás, kiabálás, vagy a szaladgálás, motorozás, labdázás, hangos röhögés. Ilyenkor, esténként meg mintha a lakást rendeznék át, csapkodják az ajtót, a fiókokat, mintha egy hadsereg öltözködne.

Ráadásul egyetemista vagyok, itthon szoktam tanulni, így tényleg zavaró nagyon az egész... És nem is annyira kicsik, talán 3-4 éves a kisebbik fiú, 6-8 körül lehet a nagyobb.

Arra gondoltam, hogy a postaládájukba dobnék egy papírt, annyival, hogy "Halkabban. Üdv: a Lakóközösség", hátha ebből értenének.

okt. 30. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Hát több sebből vérzik a történet. Remélem, kamu, mert pl ha a 3-4, meg 6-8 éves gyereket tényleg kizárják a lakásból, akkor gyamugy. A másik, ami gyanús nekem, hogy állításod szerint a szülők olyan hangosan szexelnek kisgyerekek mellett, hogy te is hallod, annyira, hogy zavaró is. Ha viszont nem kamu mégsem, akkor persze, szólj nekik, hogy ez így kvara nem oke
okt. 30. 20:20
 2/12 A kérdező kommentje:

Jó, akkor leírom hosszabban, bár nem gondoltam, hogy ennyire részletezni kell:

-A "kizárás" azt jelentette, hogy a nagy tombolt, amíg jöttek fel a lépcsőn. Már lent is veszekedett vele az anyja, végig a lépcsőn is (szerencsére visszhangzott). Az ajtó előtt is percekig, közben a gyerek rugdosta az anyját, kivette a másik gyerek kezéből a játékát, erre az anyja közölte, hogy addig kint marad, amíg ezt be nem fejezi. Igen, a kukucskálónál moziztam a műsort.

-"A másik, ami gyanús nekem, hogy állításod szerint a szülők olyan hangosan szexelnek kisgyerekek mellett, hogy te is hallod, annyira, hogy zavaró is." ????

Ezen mi az anyám lenne a kamu, már ne haragudj? A szülők szobájával közös a falam, azt is hallom, ha megszólal az ébresztőjük.

Sherlock Holmes személyesen. Ki a tököm hazudna a szomszédjairól?

okt. 30. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

"Ki a tököm hazudna a szomszédjairól?"

. Ne legyünk álszentek, naponta olvasni itt kamu kérdéseket.

De egyébként igen, lehet szólni. Sok dolog van, amivel egyszerűen képtelenség bármit csinálni, pl. nem fog a gyerek a bejáratig csendbe maradni, bárhogyan is kéred, ezt tapasztalatból tudom, ez ilyen gyerek hülyeség.

Az nem világos, hol motoroznak. A lakásban?

Ami a hangos szexet illeti: nem tudom, hogy most ők annyira hangosak (akkor nem értem, hogy nem ébrednek fel a gyerekek), vagy egyszerűen ennyire áthallatszik, de akkor meg nem tudom, mit tudnának csinálni.

okt. 30. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem a gyerekek hangoskodása miatt szólnék hanem ő miattuk, hogy hogy a francban viselkednek.

Valószínűleg a gyerekek tőlük látják a rossz viselkedést

okt. 30. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Tapasztalataim alapján tök fölösleges szólni. Aki így viselkedik, és ennyire nincs tekintettel másokra, az azt is vastagon le fogja szrni, hogy neked rossz. Esetleg még el is küld az anyádba. De nem fog kéztördelve hajlongani, hogy jajj bocsánat, többet nem fordul elő.
okt. 30. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Ez a passzív agresszív cetlidobálás gáz. Állj eléjük és arccal, asszertív kommunikációval vállald fel a véleményedet. Ezt teheted. Minden más csak olaj a tűzre. Persze ez se biztos hogy bejön, mert kell hozzá egy fogadó fél is.
okt. 30. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy felesleges szólni. Nekünk olyan szomszéd jutott, hogy három kamaszgyerek, a két lány folyamatosan sikítozva kommunikált egymással, vagy sikítozva röhögtek az erkélyen, a fiú meg ordítva játszott számítógépes játékokkal, és ha nem úgy alakult, a falnak verte, ami épp a kezébe akadt. Ha nem voltak otthon a kölykök, anyuék hörögve-nyögve d*gtak... Többször szóltunk, hogy ez elviselhetetlen, le se sz*rták, sőt, volt hogy a két lány perceken át skandálta, hogy "dögölj meg szomszéd"... Rendőrt hívtunk, kétszer jöttek ki, harmadik alkalommal már nem, pedig hajnal négyig vártam őket, mert betelt a pohár. Úgy lett vége, hogy elköltöztünk.
okt. 30. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, főleg fiatal , egyetemista lányként.

Nekünk is volt egy hasonló szomszéd, 5 evet tobjrentett az életemből már ott voltam hogy elköltözok, de szerencsére ők költöztek el.

De ott komolyabb dolgok voltak, a nagyobbik fiú kirabolta a másik szomszéd lakásat, tehát mindenféle rendőrségi ügyek. És még akkor se történt semmi a rendőrség részéről hogy konkrétan kirabolta a masik

Szomszedot, befestettek az ajtonkat, ismertlen folyadekot ontottek a bejarathoz benzines kannaban, tehát hidd el hogy szex nem fog érdekelni senkit, sem az, hogy motorozik a gyerek.

okt. 30. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Az miért zavar embereket, hogy mások élvezettel szexelnek? Hogy lehet nagyokat élvezni ha csendben vagy? Nagyon kiábrándito.
okt. 30. 23:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Szexeljenek, ahogy akarnak. De ne hallja az egész társasház, szerintem ez alap.
okt. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!