Illetlenség kisgyerekes családnak szólni, hogy halkabban?
9 lakásos társasház, mindenki ismer mindenkit.
5 éve lakom itt, sosem voltak problémák a hangoskodásból, vendégekből, kisgyerekekből. Toleráltunk mindenkit, ők is engem, én is őket, de most beköltözött egy új család...
2 hete élnek itt, azóta volt minden.
Lépcsőházban rohangáló, ordítozó, motorozó kisgyerekek. Anyuka az ordító gyereket kizárta a lakásból. Minden este megy a sírás és a kiabálás, felváltva. Miután a gyerekek elaludtak, a szülők kezdik a 18+ műsort... Csak tudnám, hogy, mikor napi 2-3 vitát tőlük is meghallgatunk.
A gyerekek a legzavaróbbak, mert sosincs csend.
Vagy tényleg megy a sírás, kiabálás, vagy a szaladgálás, motorozás, labdázás, hangos röhögés. Ilyenkor, esténként meg mintha a lakást rendeznék át, csapkodják az ajtót, a fiókokat, mintha egy hadsereg öltözködne.
Ráadásul egyetemista vagyok, itthon szoktam tanulni, így tényleg zavaró nagyon az egész... És nem is annyira kicsik, talán 3-4 éves a kisebbik fiú, 6-8 körül lehet a nagyobb.
Arra gondoltam, hogy a postaládájukba dobnék egy papírt, annyival, hogy "Halkabban. Üdv: a Lakóközösség", hátha ebből értenének.
Jó, akkor leírom hosszabban, bár nem gondoltam, hogy ennyire részletezni kell:
-A "kizárás" azt jelentette, hogy a nagy tombolt, amíg jöttek fel a lépcsőn. Már lent is veszekedett vele az anyja, végig a lépcsőn is (szerencsére visszhangzott). Az ajtó előtt is percekig, közben a gyerek rugdosta az anyját, kivette a másik gyerek kezéből a játékát, erre az anyja közölte, hogy addig kint marad, amíg ezt be nem fejezi. Igen, a kukucskálónál moziztam a műsort.
-"A másik, ami gyanús nekem, hogy állításod szerint a szülők olyan hangosan szexelnek kisgyerekek mellett, hogy te is hallod, annyira, hogy zavaró is." ????
Ezen mi az anyám lenne a kamu, már ne haragudj? A szülők szobájával közös a falam, azt is hallom, ha megszólal az ébresztőjük.
Sherlock Holmes személyesen. Ki a tököm hazudna a szomszédjairól?
"Ki a tököm hazudna a szomszédjairól?"
. Ne legyünk álszentek, naponta olvasni itt kamu kérdéseket.
De egyébként igen, lehet szólni. Sok dolog van, amivel egyszerűen képtelenség bármit csinálni, pl. nem fog a gyerek a bejáratig csendbe maradni, bárhogyan is kéred, ezt tapasztalatból tudom, ez ilyen gyerek hülyeség.
Az nem világos, hol motoroznak. A lakásban?
Ami a hangos szexet illeti: nem tudom, hogy most ők annyira hangosak (akkor nem értem, hogy nem ébrednek fel a gyerekek), vagy egyszerűen ennyire áthallatszik, de akkor meg nem tudom, mit tudnának csinálni.
Nem a gyerekek hangoskodása miatt szólnék hanem ő miattuk, hogy hogy a francban viselkednek.
Valószínűleg a gyerekek tőlük látják a rossz viselkedést
Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, főleg fiatal , egyetemista lányként.
Nekünk is volt egy hasonló szomszéd, 5 evet tobjrentett az életemből már ott voltam hogy elköltözok, de szerencsére ők költöztek el.
De ott komolyabb dolgok voltak, a nagyobbik fiú kirabolta a másik szomszéd lakásat, tehát mindenféle rendőrségi ügyek. És még akkor se történt semmi a rendőrség részéről hogy konkrétan kirabolta a masik
Szomszedot, befestettek az ajtonkat, ismertlen folyadekot ontottek a bejarathoz benzines kannaban, tehát hidd el hogy szex nem fog érdekelni senkit, sem az, hogy motorozik a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!