Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illetlenség kisgyerekes...

Illetlenség kisgyerekes családnak szólni, hogy halkabban?

Figyelt kérdés

9 lakásos társasház, mindenki ismer mindenkit.

5 éve lakom itt, sosem voltak problémák a hangoskodásból, vendégekből, kisgyerekekből. Toleráltunk mindenkit, ők is engem, én is őket, de most beköltözött egy új család...

2 hete élnek itt, azóta volt minden.

Lépcsőházban rohangáló, ordítozó, motorozó kisgyerekek. Anyuka az ordító gyereket kizárta a lakásból. Minden este megy a sírás és a kiabálás, felváltva. Miután a gyerekek elaludtak, a szülők kezdik a 18+ műsort... Csak tudnám, hogy, mikor napi 2-3 vitát tőlük is meghallgatunk.

A gyerekek a legzavaróbbak, mert sosincs csend.

Vagy tényleg megy a sírás, kiabálás, vagy a szaladgálás, motorozás, labdázás, hangos röhögés. Ilyenkor, esténként meg mintha a lakást rendeznék át, csapkodják az ajtót, a fiókokat, mintha egy hadsereg öltözködne.

Ráadásul egyetemista vagyok, itthon szoktam tanulni, így tényleg zavaró nagyon az egész... És nem is annyira kicsik, talán 3-4 éves a kisebbik fiú, 6-8 körül lehet a nagyobb.

Arra gondoltam, hogy a postaládájukba dobnék egy papírt, annyival, hogy "Halkabban. Üdv: a Lakóközösség", hátha ebből értenének.

okt. 30. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn biztos hogy szolnèk,mièrt ne?
okt. 31. 03:57
 12/12 anonim ***** válasza:
17%

Akkor szólj, ha előtte kitaláltad, hogy megvalósítható-e, amit kérsz.

A gyereke(i) nyilván problémásak, csak frusztráltabbak lesznek a több szabálytól, több dühkitörésre számíthatsz.. és lehet magamból indulok ki, de az én gyerekem csak akkor csinálja, amit mondok, ha felemelem a hangom. A suliban is ordítanak a tanárok, csak akkor van fegyelem(alsóban).

okt. 31. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!