Jövő hónapban lesz a kisfiam szülinapja, hétvégére esik, viszont a vendégek akik jönnének,1 héttel hamarabb tudnak csak eljönni! Szerintetek illetlenség előre megünnepelni főleg egy gyerek szülinapját?
Nem vagyok babonás, de ennyivel előre nem fogom megünnepeli rokonsággal sem a gyerekem szülinapját...annyi, hogy tortát nem fogok készíteni(cukrász a végzettségem), csak a szülinapján!
Ha lesz is torta valami Húsvéti!
Mert ugye a fiam szülinapja előtti hétvége meg Húsvét.
Miért baj előre ünnepelni? Fiamnak szinte sosem azon a napon ünnepeljük a szülinapját. Hétköznapra esik mi a szülei felköszöntjük, ilyenkor a kedvencét főzzöm van pár szelet süti vagy csoki. Hétvégén meg ünneplünk a családdal, másnap a barátaival a játszóházban.
Tavaly a szülinapján kórházban volt vakbél műtét miatt, akkor nem volt süti sem. 2 hétre rá ünnepeltünk
Köszönöm a válaszokat!
Mondtam a páromnak hogy jönnek a vendégek március végén, kizárt, hogy hamarabb kapja meg a kisfiam a tortaját... A rokonoktól megkapja az ajándékot igy is, csak nem fognak megsértődni, hogy nem lesz torta! De gondolom titokban elvárnák tőlem...
Semmi baja nem lesz,ha kap tortát. De nem vagy babonás,persze :) .
Akkor az én lányom azért volt március 8án infúzión,mert előző hétvégén (4 nappal előtte) volt 2 tortája is? Jó tudni. Akkor nem a calici/rota vírus a hibás véletlenül sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!