Illetlenség, ha nem látogatom meg a szomszéd gyerekét? Zárt, kicsi lakóközösség "vagyunk".
Figyelt kérdés
Egy négy lakásos lakóközösség vagyunk, amúgy jóba vagyunk. De az az igazság hogy nem szeretem a gyerekeket, hogy agyba-főbe kell dicséni, meg gügyögni neki. Egyszerűen nem érdekel, bár még így is beléjük futhatok az utcán, de akkor sem szeretnék bájologni velük. Amúgy nincs velük bajom, de nem érdekelnek.2023. szept. 20. 17:54
2/16 A kérdező kommentje:
Miért az? Van olyan rokon, akinek szintén nem láttam a gyerekét, pedig az már 5 éves kb.
2023. szept. 20. 17:58
3/16 anonim válasza:
Miert kell meglatogatni? Beteg? Vagy meghivtak valamiért?
4/16 A kérdező kommentje:
Mert megszületett, eddig nem volt gyerekük. Nem hívtak meg.
2023. szept. 20. 18:00
5/16 anonim válasza:
Mit foglalkozol mások véleményével ? Én azt sem tudom hogy hívják, akikkel 10-20 éve egy panelben lakok. Én is utálom a gyerekeket, még a tesóméra sem voltam kíváncsi fél évig. Akkor is úgy hozták át.
6/16 anonim válasza:
Ha nem hívtak meg, akkor mi elől menekülsz? Ha meg meghívnak, ott maradsz 5 percig.
7/16 anonim válasza:
Gondolom már rájöttek, hogy nem szeretnél közeli kapcsolatot velük. Nem kell, nem kötelező. Én a féltestvéremnek is megmondtam, hogy nem tudok vele miről beszélgetni, egy karácsonyi üdvözlésen kívül másra nem számíthat.Megértette. Ennyi,nem kell túl kombinálni.
8/16 anonim válasza:
Úgyis látni fogod, amikor kiviszik, majd akkor ájuldozol egy percet, hogy milyen tündér a kis xarcsimbók.
9/16 anonim válasza:
Ha meg sem hívtak, akkor elmenni illetlenség.
10/16 anonim válasza:
Ha nem a baràtaid a szülők nemhiszem , hogy vàrnàk , hogy menj làtogatóba. Te tudod mennyire vagytok jóba. Nekem nem okozna gondot kèt mondat , hogy vagytok? Szèp baba. Neked viszont ez kellemetlen lesz egy idő utàn ha mindenkit kizàrsz akinek gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!