Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha egy panel ház teljesen...

Ha egy panel ház teljesen rossz állapotban van, maga a ház meg a lépcsőház is akkor ott rossz a lakóközösség?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Legalábbis szegények/igénytelenek.
2023. szept. 19. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem egyszerűen nincs pénz.
2023. szept. 19. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Csóró, igénytelen panelprolik lakják, akkor ilyen, meg ha sok a roma.
2023. szept. 19. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, rossz. A mamám is arra akart szavazni, hogy ne legyen panelprogram pedig lett volna rá pénze, nem 100 ezer a nyugdíja. A szüleim inkább kifizették helyette, csak legyen megcsináltatva a ház. Mamának is jó volt végül és később egyszer növeli az örökség értékét is. De sok emberre nem szól rá senki, mennek a maguk hülye feje után azt hiszve, hogy ők tudják a legjobban.
2023. szept. 20. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a lelakott lépcsőház és a rossz állapotú ház a rossz (csóró) lakóközösség ismérve.
2023. szept. 20. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Találtam egy nagyon igényes szép lakást ami megvan csinálva, viszont maga a ház és a lépcsőház katasztrófa, szinte összedől, így nem szívesen vásárolnám meg, mert a közösköltség is jóval drágább, mint más felújított, karbantartott házaknál, és így a közösköltség értékét nem értem, hogy mire is megy el, ha katasztrófa az egész.
2023. szept. 20. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon érdekes kérdést feszegetsz és szeretnék hozzászólni. Én egy panelházban vettem 2021-ben lakást. Az elhelyezkedése a háznak jó mert egy jobb kerületben van a fővárosban és közelben van sok villamos, busz és még metrójárat sincs messze. A másik előnye hogy nem főút mellett van így nem zajos, más házakkal szemben.

A lakás jó állapotban volt és nagyon korrekt árat kért érte az eladó ( kb. 2-3 millióval kevesebbet mint a piacon mások ), ezért azonnal megvettük.

Ami viszont sajnos csak utólag derült ki számomra hogy maga a ház bár nem a leggázabb azok közül amiket láttam, de semmi fejlesztés nincs, megtakarítás is nagyon kevés. Vagy ellopták vagy elcsalták vagy én nem tudom de más házakhoz képest nagyon szegényes és egyszerű minden.

Ahogy fentebb írták csórók laknak itt és igénytelenek.

Ez sem igaz teljesen viszont hiszen akik már most vettek itt lakást nagyon mélyen zsebbe kellett hogy nyúljanak.

Sajnos kb. 1 éve senki se költözött be, ezért nem cserélődik a lakóközösség.

Ha egy más lakóközösség lenne itt ( értsd: tehetősebb és főleg igényesebb emberek ), akkor más lenne a helyzet, akkor kb. a legjobb házak egyike lehetne a kerületben.

Sajnos én ezzel nem tudok mit csinálni, várom hogy a rohadt magas közös költséget amit most fizetnünk kell fejlesztésekre fordítsák mert iszonyat ciki az egész, főleg ahhoz képest amilyen pénzeket itt már lakásokért elkérnek.

A másik amit várok nagyon hogy a lakók 10-20%-a kicserélődjön....mert kb. annyi az igénytelen ember, a többi normális, közepes jövedelmű és igényesebb, de sajnos van egy hangos igénytelen réteg, lepukkant, lezüllött alkoholista emberek akikkel semmit nem lehet elérni és jelen pillanatban ezek "uralják" a házat sajnos.

2023. szept. 22. 06:07
 8/8 anonim válasza:
56%

Attól paráztok-e hogy idióta lakók az alsó szinteken illegális fal áttöréseket csinálnak, hogy nagyobb legyen a hely,az hogy emiatt statikailag gyengülhet az épület, az nem érdekli őket:

https://www.youtube.com/watch?v=BVP-jgy7u18

2023. okt. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!