Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illetlenség, ha nem látogatom...

Illetlenség, ha nem látogatom meg a szomszéd gyerekét? Zárt, kicsi lakóközösség "vagyunk".

Figyelt kérdés
Egy négy lakásos lakóközösség vagyunk, amúgy jóba vagyunk. De az az igazság hogy nem szeretem a gyerekeket, hogy agyba-főbe kell dicséni, meg gügyögni neki. Egyszerűen nem érdekel, bár még így is beléjük futhatok az utcán, de akkor sem szeretnék bájologni velük. Amúgy nincs velük bajom, de nem érdekelnek.
2023. szept. 20. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne illetlenség,ha átmennél úgy, hogy nem is hívtak.
2023. szept. 20. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A szomszéd nálunk,most terhes és bár szomszédok vagyunk én sem megyek.

Csak szomszédok vagyunk nem barátok .

2023. szept. 20. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hívtak meg , nem kell menni. Dobj be egy képeslapot 'oszt annyi.
2023. szept. 20. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Miért kéne?
2023. szept. 20. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Mi szintén 4 lakásos társasházban laktunk, amikor megszületett a fiam.

2-3 hét múlva én vittem át két szomszédnak megmutatni, de csak úgy, hogy mentünk valahova, és becsengettem, hogy nézzék meg. Mindig érdeklődtek amikor terhes voltam, jó volt a viszonyom velük, ezért így láttam jónak.

Azt nem gondolom, hogy nekik kellett volna becsengetni, én nem akarnék zavarni, nem tudja az ember, hogy mikor alszik, mikor szopizik a gyerek, stb.

2023. szept. 20. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Szomszed vagy csak,nem kell. Ha majd toljak a babakocsiban megcsodalod es kesz :)) 1 perc
2023. szept. 21. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!