Jogosan kéri a lakóközösség, hogy hagyjuk abba?
Városi panelban élünk de nagyszüleimnek van egy nagy birtokja vidéken, ahol tavasztól őszig termelnek mindenféle zöldséget és gyümölcsöt. Anyám minden vasárnap odamegy segíteni leszedni amit tudnak. Minden héten, terméstől és időtől függően, 50-100kg között hoz haza a lakásba paprikát, paradicsomot, szőlőt, szilvát, tököt, cseresznyét, stb. Ezzel csak az a baj, hogy nem esszük meg, max 5 kilót. Ami azt jelenti, hogy a többi 45-95 kg berohad a lakásba. Amit minden héten ki kell dobni, több napon is, egy napon akár több alkalommal is hordani le a kukába.
Ma is ez történt, egy csomó szőlő meg ki tudja mi berohadt és hordtam le rendesen a kukába. A szomszédok megelégelték és pont megláttak, hogy viszem le. Mondták, hogy elegük van, hogy évek óta ezt csináljuk és miattunk hányingertkeltően büdös a kuka és koszos is, mert a zacskóból kifolyik a rohadt gyümölcs leve sokszor.
Emellett a lakásunk tele van muslicával, főleg a konyhánk sajnos, ami a szomszédok szerint már szétterjedt a panelban (hogy hogy, azt ne kérdezzétek, én szerintem ez hazugság). Megkértek minket, hogy ne hordjuk többé haza a termést ilyen mennyiségben, csak annyit amennyit meg tudunk enni. De anyám ezt magasról letojja, Ő nem fog semmit sem a birtokon otthagyni és nem fog ingyen senkinek sem adni. Eladni meg nem fog pénzért, mert túl sok macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!