Kinek milyen konkrét problémája van a társasház lakóival, a lakóközösséggel, vagy szomszédaival, ahol él?
Szerencsére már nem lakok társasházban de voltak ott bajok.
Jobb oldali szomszéd egy alkoholista igazai undorító féreg alak volt. Ha kinyitotta az ajtót akkor irdatlan rothadt szag, izzadság, kutya sz*r szag jött ki. Random emberekkel kötekedett a parkolóban (szerencsére néha el is verték).
Felettem egy fiatal pár lakott akik folyton kalapáltak (kalapáccsal, nem más értelemben) de komolyan folyton…
Bal oldalon pedig egy öregasszony akinek az volt a mániája, hogy beszólogat a fiatal pároknak. Ha meglátott a padon egy párt odament veszekedni, hogy undorítóak. Szerintem a füle a falon volt mert ha éppen felvittem egy csajt és elkezdtük a dolgokat már verte az ajtót, hogy ő mindent hall és undorító azonnal fejezzük be. Pedig nem is hangoskodott senki. De néha megesett, hogy csak úgy random csinálta ezt mindenkivel a házban akkor is ha egyedül volt az illető.
Nekem itt lett elegem ebből a nyomorultakból és elköltöztem kertesbe.
Alattunk 0-24 ordít a tv, persze szóltunk de megkaptuk hogy ő azt csinál a saját lakásában amit akar, de ha én véletlen leejtek egy kiskanalat már veri a plafont. Ja meg az ablakot nem ismeri, hanem kinyitja a bejárati ajtót és a lépcsőházba engedi a kajaszagot, ha erre kinyitod a lépcsőházban az ablakot még be is csukja :D
Mellettünk mindkét szomszéd a folyosót szeméttárolónak nézi, hetekig kint rohadnak a szemeteszsákok, hiába szólsz, következő alkalommal már elfelejti.
Akkor valamelyik lakó mindig felújít, de így este fél kilenckor áll neki. Egyik lakáshoz tartozik három(!) autó, ha esetleg beállnál a "helyükre" (nincs semmiféle szabály arra hogy ki hova állhat amúgy), akkor végigkarcolja a kocsit.
Ordítva lek-znak, lopnak csalnak köpködnek, köszönni nem képesek, szétszogyizzák a ház előtti részt, esetekben meg akarnak tépni, rondán beszélnek és estenként a madárcsicsergés mellett azt hallgatom verje a ...át a szájába meg így szidnak valakit csoportosan, aztán a magukat megjátszok ha bármit is mondasz elpletykálja, ellened használja fel, lesik mivel lehetne levenni lehúzni másikat, ki milyen cipőben jár, aztán ha hajbakapnak még az is számít kiállsz e mellé mert ha nem, akkor nekik egyenlő azzal hogy a másik mellé álltál, aztán az "ösanyák", amikor a saját gyerekét átkozza hogy legyen rákos ha ő hazudik meg ilyen szösszenetek, hát úgy mi is velük a problémám?
Nem is tudom.
Önkormányzati lakások "negyedek"
Fiatalok életkezdése pályázatok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!