Egy gyermek temetésére nem illetlenség plüss állatos csokrot venni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 17:39
1/24 anonim válasza:
Szerintem nem. Őszinte részvétem a családnak.
2/24 anonim válasza:
Elég furcsa, maradjunk ennél a megfogalmazásnál.
3/24 anonim válasza:
Oda nem csokrot, hanem koszorút viszünk, én nem kérnék rá plüsst.
4/24 anonim válasza:
Én nem vinnék,csak valami extrém diszkrét virágkompozíciót. De itt nálunk Svédországban pl rengeteg játékot visznek,utólag is.
5/24 anonim válasza:
Miért lenne illetlenség ? Inkább figyelmességnek gondolom: a gyerek "ajándéka", azt vette figyelembe aki vitte
6/24 anonim válasza:
Nem illetlenség....de gondolom koszorúra gondolsz...
7/24 anonim válasza:
Nem felte tlenul koszorú, létezik sircsokor is.
8/24 anonim válasza:
Te miről beszélsz, 5-ös?
Nem gyerek viszi, hanem gyereket temetnek, aki már nem fog vele játszani. Vele nem tenetik, az egész valahol valóban morbid, legalábbis magyar kultúrkörben szokatlan. Máshol lehet szokás.
9/24 anonim válasza:
8-as ha ennyire nem megy az értelmezés akkor inkább maradj csendben.Szerintem mindenki más értette mire gondolt az 5-ös és miét van az ajándék szó idézőjelbe téve...
10/24 anonim válasza:
Nem illetlenség, mikor a mi városunkban meghalt pár hónapja egy kisgyerek, a szülők kifejezetten ezt kérték, hiszen mégis csak gyermekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!