Hogyan lehetne egy egy évest kedvenc plüss állatkára rászoktatni?
Miért kell szoktatni? Választ magától kedvencet, és nem kötelező, hogy plüss legyen. Egy évesen talán még korai is. Én két évesen kaptam egy plüss tigrist szülők külföldi útjáról, nekem ő lett a kedvenc anno, nem erőltetésből, magától (előtte-utána is volt millió plüssöm). 25+ évvel később is az ágyam sarkában lakik. :)
Három tesóm van, volt, akinek semmi nem volt, ill. a cumi helyettesítette a plüsst, amíg tartott, utána meg nem is vágyott másra; másik tesómnak volt plüsse; a harmadiknak meg egy darab rongya volt csomóra kötve, és neki a csomó volt a biztonsági cucc.
Miért kötelező, hogy plüss állata legyen?
Sehogy.
Vagy rászokik, vagy nem.
Fiam kb 2,5 évesen kapott egy macit, az lett a mindene. De van kb 30 plüsse, mindet szereti, oviba is mindig másikat visz.
Minek direktbe rászoktatni???
Eleve én utálom a plüssöket.van neki egy spongyabob de csak az ágyban van nem nagyon érdekli!
Minek kellene raszoktatni?
A szobatisztasagra kell raszoktatni nem plussokre...
A gyerek választ.
Mi is vettünk puhábbnál puhább, cukibbnál cukibb plüssöket a lányunknak, de ő a takarójához ragaszkodott. Mivel magával hurcolászta és balesetveszélyes volt, 4 felé vágtam és takróból taki lett. Nagy cimborák:)
A kicsi is hasonlónak tűnik. Bár van az ágyában plüss, de a takaróját szokta az arcához simítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!