Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Újszülöttnek szeretnénk...

Újszülöttnek szeretnénk egyedi plüsst csináltatni, kellene egy kis segítség?

Figyelt kérdés

[link]

Innen szeretnénk rendelni, nevet és születési dátumot fogunk mindeképpen ráíratni, de így olyan "félkész" érzésem van, van ötletetek?

Ha a Ti babátok kapná, mi lenne az a szöveg vagy idézet, ami tetszene rajta?

Nem akarunk túl nyálasat, elcsépeltet (Hercegnő pl), vagy olyat, ami a baba vagy a szülők szemszögéből beszél (megérkeztem, köszöntünk stb).

Vagy ne bonyolítsuk túl és maradjon csak a név+dátum?

Köszönöm, ha tudtok segíteni, már napok óta ezen agyalok :)

2017. júl. 1. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Ezek nagyon cukik!😀

Én nem írnek rá semmit a néven és a dátumon kívül, tul zsúfolt lenne még egy idézettel.

Maga a plüss itt a lényeg.

Nagyon tetszik!

2017. júl. 1. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
1%
Ezek sima,snassz plüssök,hímezve a felirattal.Minek ehhez külföldi weboldal ? Veszel egy neked tetsző plüsst,varrónő megcsinálja.Nem kell se szöveg,sem idézet,ez nem esküvő,meg temetés.
2017. júl. 1. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
nem mintha bármit is értene belőle.. egy sima plüss bőven elég..
2017. júl. 1. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Most ebbe mit szóltok bele hogy honnan vegyék, csináltassák? :D igen egy újszülött nem érti, de gondolom nem fogják idővel kidobni, 2-3 év múlva meg fogja érteni mi van ráírva, tudni fogja kitől kapta és miért mert a szülők el fogják neki magyarázni.

Szerintem elég a név dátum :)

2017. júl. 1. 11:46
 5/10 A kérdező kommentje:

2es, 3as, bár a kérdésemre nem sikerült érdemben válaszolnotok, és nem értem miért fáj nektek, hogy én mit, honnan és miért rendelek, de kívánom, hogy legyen további szép napotok :)

1es és 4es, köszönöm a válaszotokat :)

Igen, én is gondoltam rá, hogy ha van rajta más is, akkor pedig sok lesz, de gondoltam megkérdezek másokat is :) És igen, az a lényeg, hogy tudja majd, hogy kiktől kapta :) Akkor marad csak a név+dátum :)

Köszi :)

2017. júl. 1. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha az a lényeg, hogy kitől kapja írjátok rá, hogy babanevének szeretettel tőletek dátum. (Egyébként régen meg névvel hímzett párnát, takarót vagy ládát adtak, nekem is van egy szép szív alakú sk kispárnám a nagymamámtól nagy becsben - ezt csak arra írom, nekem mi tetszene.)
2017. júl. 1. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kulfoldon lakom, itt divat az ilyesmi.

Nev+ datum, es neha meg a szuletesi suly, bar az nekem nem tetszik, olyan mint mikor kilora aruljak a hizo disznot.

Fiunak falra rakhato kishajot kaptunk a neve plusz szuletesi ido rafestve, nagyon szep :)

2017. júl. 1. 12:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Mindenképpen plüss lesz, csak a ráhímzett dolog volt kérdés, de én is úgy gondolom, az ilyen dolgok örök emlékek 😊

A súlyt, hosszt pont ezért nem szeretném én sem 😊

2017. júl. 1. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Személyes vélemény: Én inkább valami mintát motívumot kérnék a közepére és köré építeném a szöveget. Pl nagyban középen egy csillag vagy szív, bármi és körülötte körben vagy alatt bárhol a neve nagyobban a dátum kicsiben (mert az később úgysem lesz olyan fontos, mint az egyedi nevű plüss amit visz majd oviba :)

Amúgy nagyon cuki ez!!!

2017. júl. 1. 13:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet, de nem tudom ilyet csinálnak e.

Meg ha csillag vagy szív van középen, az megint elég snassz, más minta pedig nekem sem jut eszembe.

Szerintem marad a név+dátum :)

Köszi mégegyszer :)

2017. júl. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!