Újszülöttnek szeretnénk egyedi plüsst csináltatni, kellene egy kis segítség?
Innen szeretnénk rendelni, nevet és születési dátumot fogunk mindeképpen ráíratni, de így olyan "félkész" érzésem van, van ötletetek?
Ha a Ti babátok kapná, mi lenne az a szöveg vagy idézet, ami tetszene rajta?
Nem akarunk túl nyálasat, elcsépeltet (Hercegnő pl), vagy olyat, ami a baba vagy a szülők szemszögéből beszél (megérkeztem, köszöntünk stb).
Vagy ne bonyolítsuk túl és maradjon csak a név+dátum?
Köszönöm, ha tudtok segíteni, már napok óta ezen agyalok :)
Ezek nagyon cukik!😀
Én nem írnek rá semmit a néven és a dátumon kívül, tul zsúfolt lenne még egy idézettel.
Maga a plüss itt a lényeg.
Nagyon tetszik!
Most ebbe mit szóltok bele hogy honnan vegyék, csináltassák? :D igen egy újszülött nem érti, de gondolom nem fogják idővel kidobni, 2-3 év múlva meg fogja érteni mi van ráírva, tudni fogja kitől kapta és miért mert a szülők el fogják neki magyarázni.
Szerintem elég a név dátum :)
2es, 3as, bár a kérdésemre nem sikerült érdemben válaszolnotok, és nem értem miért fáj nektek, hogy én mit, honnan és miért rendelek, de kívánom, hogy legyen további szép napotok :)
1es és 4es, köszönöm a válaszotokat :)
Igen, én is gondoltam rá, hogy ha van rajta más is, akkor pedig sok lesz, de gondoltam megkérdezek másokat is :) És igen, az a lényeg, hogy tudja majd, hogy kiktől kapta :) Akkor marad csak a név+dátum :)
Köszi :)
Kulfoldon lakom, itt divat az ilyesmi.
Nev+ datum, es neha meg a szuletesi suly, bar az nekem nem tetszik, olyan mint mikor kilora aruljak a hizo disznot.
Fiunak falra rakhato kishajot kaptunk a neve plusz szuletesi ido rafestve, nagyon szep :)
Mindenképpen plüss lesz, csak a ráhímzett dolog volt kérdés, de én is úgy gondolom, az ilyen dolgok örök emlékek 😊
A súlyt, hosszt pont ezért nem szeretném én sem 😊
Személyes vélemény: Én inkább valami mintát motívumot kérnék a közepére és köré építeném a szöveget. Pl nagyban középen egy csillag vagy szív, bármi és körülötte körben vagy alatt bárhol a neve nagyobban a dátum kicsiben (mert az később úgysem lesz olyan fontos, mint az egyedi nevű plüss amit visz majd oviba :)
Amúgy nagyon cuki ez!!!
Nem rossz ötlet, de nem tudom ilyet csinálnak e.
Meg ha csillag vagy szív van középen, az megint elég snassz, más minta pedig nekem sem jut eszembe.
Szerintem marad a név+dátum :)
Köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!