Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel könnyítettétek meg az...

Mivel könnyítettétek meg az életeteket kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés
Tippek,trükkök,tanácsok és hasonlók érdekelnek,amik beváltak. Köszi,ha tudsz segíteni.

tegnap 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Robotporszívó, szárítógép, rendelt napi menü, fizetett takarító.

Sokat segít mentálisan, ha nem akarsz egyedül mindent megoldani és nem foglalkozol vele, hogy ez másokat idegesít, akik amúgy semmivel nem akarják megkönnyíteni az életed.

tegnap 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Mosogatogepet vettunk a terhesseg alatt. Addig valahogy nem volt, nem ereztuk fontosnak, de hasznos persze.

Ezen kivul a szaritogep, robotporszivo is jo cucc, de nekem ami a legtobbet segit es ez potolhatatlan, az az, hogy a ferjem biztosit nekem valamennyi enidot minden egyes nap.

Nem kell nagy dologra gondolni, van hogy csak ulok a kanapen es olvasok, de kozben o ugral a gyerekhez es nekem semmit nem kell csinalnom.

Na ennel jobbat en elkepzelni se tudok, nekem ez nagyon kell egyelore😂

tegnap 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Anyósomékhoz költöztünk.
tegnap 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

Mosogatógép és kajarendelés.

Más nem nagyon kellett vagy nem segített volna.

Nem vállaltunk rá még egyet, nekem ez is segített.

tegnap 16:33
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy egy gyereket vállaltunk.
tegnap 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó hozzáállás.
tegnap 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Egyedülálló anyuka vagyok a pici születésétől fogva, viszont 3 héttel korábban jött a baba, így pont nem lett kész a lakásfelújítás. Ebből adódóan mamához hoztam haza, aztán itt ragadtunk. Mivel nyugdíjas már, így felbecsülhetetlennek bizonyult, hogy mindig ott volt mellettem, főleg a legelején. Egyedül mondjuk nem meri vinni sehova, és én is inkább az alvásidőre időzítem a különprogramokat (orvos, bevásárlás stb.), de így is nagyon nagy segítség, már az is, hogy pl. wc-re, fürdeni el tudok menni úgy, hogy senki nem jön utánam. 😀

Ami még sokat segít a mindennapokban, az a gyorskaja és az, hogy a gyerkőc kajáiból mindig fagyasztok le egy-két adagot, amit akár mama is elő tud készíteni 5 perc alatt, ha megcsúszik valamelyik programunk, és pont kajaidőre érünk haza.

tegnap 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
47%

3 éves koráig a fele életünket a kórházban töltöttük.

Hogy mivel könnyítettem meg? Hmmmm... azt nem lehetett. A hozzáállásommal szerintem.

tegnap 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
3as, nem volt ciki felnőtt, gyerekes szülőként visszamenni kisgyereknek a mamahotelba?
tegnap 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Szárítógép, robot porszívó jó dolog...pláne nálam kutya is van.
tegnap 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!