Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel könnyítettétek meg az...

Mivel könnyítettétek meg az életeteket kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés
Tippek,trükkök,tanácsok és hasonlók érdekelnek,amik beváltak. Köszi,ha tudsz segíteni.

nov. 1. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az anyukam (nagymama) főzött ránk, és bevásarolt ha én nem tudtam, vagy ha hirtelen kellett valami.
nov. 1. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Kajarendelés, kb heti 3-4 alkalommal.

Amit lehetett, házhoz rendeltünk (bevásárlás pl), de kb minden más vásárlás is netes lett és automatába kértem, nekem nincs kocsim, a férjem meg nem ért rá sokszor.

nov. 1. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

8-as vagyok.

Eszembe jutott valami. Ami a legtöbbet segített rajtunk 2 évig.

Szoptatás.

Bárhol, bármikor megetethettem. Ez volt a legnagyobb segítség. Kórházi ajtók mögé bújva,autópálya pihenőben, bent a kórházakban, akárhol. És nem volt dolgom vele. Nem volt tápszer, nem volt cumisüveg,amivel csak a gond lett volna.

Kórházi lista. Ha menni kellett, csak elővettük a listát,és pakoltunk. Nyaraláshoz is jól jött sokáig!

Kedvenc játék,ami jött velünk mindenhova. Érzelmi támogatást adott a gyermekemnek.

Bocs,hogy kütyüt nem ajánlok. De nem volt ilyenünk. Ma sincs.

nov. 1. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Kisgyerek alatt mekkorát értesz, kérdező?

Én valamiért csecsemőre gondoltam, ezert irtam a 12-es valaszt.

nov. 2. 07:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi az, még tudsz írni? Nem öntötte el teljesen a sz_r az agyadat? Készülj pedig, általában a 3., 4. válasznál már nem lehet érteni, mire szeretnél célozni, annyira nem vagy magadnál. :D

Ebéd kész, az urad ma jó kedvében van, nem kevert le egyet?

Mert nyilvánvaló, hogy azért éled ki így magad, mert otthon csend a neved.

Többieknek, egy kis gyorstalpaló, ilyen szépeket ír más kérdések alá is:

"Kérdző téged nem zavart ha a pucsíztásért tartanak csak ki? Rettegj, mert ha a pasid rájön hogy alegtöbb nő dolgozik kisgyerek mellett akkor trepülsz vissza anyucihoz kitartásra a pais meg ketres normáéis nőt a gyerek anyjának akinwk nem az edzés megm a luvakargatás alényeg. Bár gondolom anyád is hasonló ingyenélő semmit s w érő kitarott luk volt.

A mi köreinkben a fajtádat lenézzük az eltartódat meg sajnáljuk míg nem talál értékes hozzá nem illő nem csak cummantásra jó nőt. ár gondolom nekd a legnagyagyobb értéked hogy lemegy a péló a gyomrodig öklendezés nélkül mitn a legtöbb ribinek akinek a kölkét anyuci meg a szitter neveli. Csak ne gondol hogy bármit is érsz, lukat bárki tud mutatni az uradnak, így gyorsan nem lesz pénz betétre.

Egy barátomnak volt ilyen aktuiális luka, aztért mikor rájött, talál értékes nőt skit nem kell kitartatani, a kis ribi ott vergődött."

"77 apuciék aki vette a őpici swemmirekellő inygenőlő lánykájának, mert tudta hogy magától egy olcsó 8. ketrületi albérlelet se lenne képes még 8"

"Ja, melletted volt mindig mert más dolga se volt hiszen kitartotta a férje. Gondol az ágyban is fenomenális, különben apád talált volna már rég helyette normális nőt, akit nem kell kitartani. Majd tarthatja el a férjed ha apád meghal a kitartott meg nyugdíjas lesz. Férjed tud róla hogy nem csak téged hanem anyádat is ki kell majd tartania a semmiért? Max anyáddal néha szerepet cseréltek hogy ő is dolgozzon meg a pénzért mint te."

"egy 9, kerületi albérletet se lenne képes még 50 évesen se feltartatani mert olyan mint asz anyja aki csak pucsítani képes másra nem jó. Más értelmes tevékenységet úgyse tud végezni. A lényeg hogy van kozmi, shopping apuci és a férj pénzén meg bébiszitter nehogy kifáradj az ingyenélésben. Apád ismeri a képességeid mert olyan vagy mint anyád. Gondolom bébiszitter bejárónő kertész vibrátor minden játszott már anyádnak is. Apád meg fizette. Bár ha ilyen balek és nem fogta fel hogy normális nem kitartott nőt is találhatna meg is érdemelte a tanulópénzt. Mondjuk én elásnám magam ha a lányomat is a semmiért tartanák ki."

nov. 2. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Azert nem semmi stílust engedsz meg magadnak. Nem én vagyok amugy akit igy kiosztottál. De biztos ért valami trauma, ami miatt ennyire dühös lettél.

Ezerféleképpen lehet élni jol, ha a resztvevőknek az megfelel.

És mi van a regi, többgenerációs modellekkel? Ahol nem egyedül küzdöttek az anyukak mint malac a jégen, hanem kölcsönösen segítettek egymast? Ma már ez nem divat, sőt, szerinted megvetendő...

Nálunk a szomszedban lakik a nagymama, nagypapa, es még a dédi is eggyel arrébb, mindenki segít mindenkinek, ki miben tud. Áldom az eszem hogy odaköltöztünk, amikor a gyerekek kicsik voltak. Mondjuk munka ügy miatt el kell költöznünk most masik varosba, de úgy keresünk házat, hogy a lehető legközelebb tudjunk lenni.

nov. 2. 12:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen, csecsemőre gondoltam. De tipegősekre is kíváncsi vagyok.😊

nov. 8. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!