Mivel könnyítettétek meg az életeteket kisgyerek mellett?
9., te más kérdéseknél is ugyanígy viselkedsz a többi nővel, anyával. Számon kérsz, jössz ezzel, hogy akinek van segítsége, jóban vannak a nagyszülőkkel, az lusta, lepasszolja a gyereket, "meg amúgyis minek szülted szerencsétlent".
Nem sül le a nagy pofádról a bőr, hogy a nőtársaidhoz így állsz hozzá? Ennyire fáj, hogy rád még a saját anyád sem nyitja az ajtót?
Kajarendelés, kb heti 3-4 alkalommal.
Amit lehetett, házhoz rendeltünk (bevásárlás pl), de kb minden más vásárlás is netes lett és automatába kértem, nekem nincs kocsim, a férjem meg nem ért rá sokszor.
8-as vagyok.
Eszembe jutott valami. Ami a legtöbbet segített rajtunk 2 évig.
Szoptatás.
Bárhol, bármikor megetethettem. Ez volt a legnagyobb segítség. Kórházi ajtók mögé bújva,autópálya pihenőben, bent a kórházakban, akárhol. És nem volt dolgom vele. Nem volt tápszer, nem volt cumisüveg,amivel csak a gond lett volna.
Kórházi lista. Ha menni kellett, csak elővettük a listát,és pakoltunk. Nyaraláshoz is jól jött sokáig!
Kedvenc játék,ami jött velünk mindenhova. Érzelmi támogatást adott a gyermekemnek.
Bocs,hogy kütyüt nem ajánlok. De nem volt ilyenünk. Ma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!