Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is egy plusz...

Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?

Figyelt kérdés

Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.

Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?

nov. 20. 16:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
100%
37#es Ne haragudj a kíváncsiságomért, de az utolsó mondatod kifejtenéd? Mit léptél és mi volt az exed reakciója? Bocs, ha csak én nem értem.
nov. 21. 18:20
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Hazajött, az ölébe ültem mindenféle különösebb konkrét cél nélkül, mire megszólal, hogy “Ja, most 12 óra munka után még meg is ba$$zalak?”

Nyilván nem ez volt önmagában a döntő, eléggé a végét jártuk, de ott nekem is elment a kedvem, nem sokkal utána szét is mentünk.

nov. 21. 18:58
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

42

Miért nem mondtad hogy igen :)

Jól döntöttel egyébként.

A gyerekek veled maradtak? Mikor volt mennyi idős vagy

nov. 21. 19:42
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb gyerekem van tőle, a többi a férjemtől.

24 voltam akkor.

Most 36, szóval nem mai sztori :D

nov. 21. 20:34
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor érzem annak, de azért nem mindig. Attól függ, mennyi egyéb dolgom van még. Hiszen mindenre idő kell, és sok dolgot kell csinalni, nagyon sok mindent az esti fektetés utánra marad, szóval ja, szinte úgy illesztem be a sok feladat közé mint egy sok plusz egyediket, amivel éjfélig vegezni kéne...

Azert előfordul a spontaneitas is, de ertelemszerűen a gyerekek előtt nagyon más volt.

nov. 21. 20:46
 46/46 anonim ***** válasza:
48%

Nem érezzük feladatnak.

Egyébként a gyerekaltatast a fejemre hagyom legtöbbszőr , belealszik, ha nem akkor sex

nov. 22. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!