Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?
Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.
Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?
Ha húzósabb időszak van a gyerekekkel és a kicsivel sokszor az van, akkor a szex bizony igen hátra csúszik nálam a listán. Ahogy más is írta: Maslow piramis. Ha már ettem és nem vagyok hulla, jöhet. Na most a kicsi születése után sok hónapig ezek nem teljesültek és olyankor volt, hogy azért mentem bele, mert úgy éreztem, hogy gáz, hogy már ennyi ideje nem. Most sincs az egekben a libidóm, de azért meg lehet győzni. Csak sajnos ritkán van hozzá nyugodt alkalom. Legutóbb összecsúszott a két gyerek délutáni alvása... ;)
Más férfiakat a hátam közepére sem kívánnék. A férjem megérdemli, hogy néha erőt vegyek magamon akkor is, ha nincs hozzá annyi kedvem, mert mégiscsak a társam a házimunkában és a gyereknevelésben is, na meg róla tudom, hogy jó abban, hogy közben azért meghozza az ember kedvét hozzá.
3-as vagyok, nekem is pont ugyanezeket mondja a férjem, mint neked, kérdező, hogy biztos nem kívánom már meg ilyenek, és egyszerűen nem fogja fel, hogy nen erről van szó, hanem hogy hulla vagyok fizikailag.
3,5 és 1,5 éves gyerekeink vannak. A kicsivel még itthon vagyok, de alvasidejében délben vagy este már dolgozom, muszáj. Igy nulla énidőm van, hiszen ha ebren van, nyilván vele vagyok, a házimunkát csinálom, főzők, jön haza az oviból délután a nagyobb is, és itt két aktív gyerekről beszélünk, akik nen ülnek egy órát kirakózva a földön, hanen szaladgalni kell velük, mozogni, sétálni, játszani. De a legnehezebb az, hogy a kicsi éjjel kel még 3-4 alkalommal is akár, néha a nagy is megébred. Én este fél 9-9kor kidőlök a naggyal és bealszok az altalásávál. Fél 6kor-6 már ébren vannak.
Segítsègen nincs, a ferjem amúgy kiveszi a részét, de 5-6 óra mire hazaér (ha a városban el kell valamit intézni, nyilvan ő megy, ha már úgyis bent van), szóval igazából a nap nagy reszében egyedül vagyok. Meg most azzal, hogy kitereget és felporszívózik, nem vagyok előrébb, nem is ihazán a házimunkába vagyok elfaradva, hanem ez a nemalvas üt ki. Meg az allandó figyelem, gyerekekkep foglalkozás.
A nagyszülők néha vigyáznak 2 órát a gyerekekre, de egy napot, hétvégét, éjszakát nem akarnak. Ja, hajnal 4kor se bírnék felkelni szexelni, mikor addig ye aludtam sokat.
Nyilván erőt veszek magamon, szexelünk heti 1-2 alkalommal, de igen, úgy állok hozzá most, mint egy dologhoz, amit le kell tudni.
Nyíltan beszéltünk róla, hogy MOST képtelen vagyok, és nagyon jól tudja, hogy átmeneti állapot (ismer 😅), és azt is, hogy mi az oka.
Negyedik babát várom. 2 hete becsípődött a derekam, menni, felállni, fordulni alig tudok.
Sose volt ilyen egyik terhességemnél se, most sajnos ez van.
Nekem is szar, hogy nem tudunk, de más bajom is lett így a terhesség végére, hiába kezelem magam. :S
Mindennapos nem volt amúgy sem, tekintve, hogy 24 órázik, de úgy heti 2 megvolt. Most egy ideje lecsökkent, viszont hosszú ideig nem hagynám így, ha libidó-hiány van, majd inkább szednék rá gyógyszert, mert szerintem a kapcsolat fontos része a szexualitás.
(Az meg elég durva, hogy sokaknak lenne kedvük, csak nem a férjükkel.
Könyörgöm, ha ennyire szar, akkor minek együtt lenni?…)
"ha libidó-hiány van, majd inkább szednék rá gyógyszert"
Ha a kimerültségtől és fáradtságtól van, akkor szerintem hiába szednél rá gyógyszert, attól még este beesel az ágyba aludni.
“Az meg elég durva, hogy sokaknak lenne kedvük, csak nem a férjükkel.”
Ezt konkrétan egy ember írta csak. Mi az hogy sokan?
Azt írtam, hogyha libidó-hiány van (hormonális, vagy akármilyen alapon.)
A fáradtság egy más téma, de ha 3 gyerek mellett megoldottuk a szexet, mert volt rá igény, úgy, hogy a 2 kisebb között 2 év van, akkor nem hiszem, hogy 4 mellett nagyobb akadály lenne, tekintve, hogy ők már nem is olyan kicsik, közösségbe járnak. Nekem meg nem kell estének lenni hozzá.
Viszont mivel idősebb vagyok, nem tudni, mikor borul fel a hormonháztartásom, mikor jön el a változókor, emiatt írtam a gyógyszert…
Nézd meg a #21 mivel kezdte a válaszát, majd csatlakozott a #25…
Nem hibáztatom őket, anno sok éve átéltem.
De én akkor léptem, miután olyan gyönyörű reakciója volt az exemnek, amit 10+ év után sem felejtettem el…
21 egy egyéni véleményt fogalmazott meg, nyilatkozott több nő nevében, amit többen ki is kertünk magunknak.
25ös meg ha tényleg így érez és nemcsak egy troll, akkor tényleg válni kell. Ennyi.
Mennyi agyhalott hu.lye, normális választ írtam 18vagyok , ötletet is írtam de lepontoztok.
Neked /tek csak az a jó válasz akinek már nincs libidója és nem sexel a ferjével.. ezt nevezem megkeseredett I iotaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!