Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is egy plusz...

Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?

Figyelt kérdés

Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.

Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?

nov. 20. 16:41
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanígy vagyok, sajnos vagy nem sajnos. Kb.0 a libidóm, én is még szoptatom a lányunkat (második gyermek), de én is azt érzem, hogy teljesen lenullázódok estére, ahogy párnára ér a fejem, már alszom is, kis túlzással. Őszintén, jelenleg egy púp a hátamon a szex, de azért heti 2x kb.összejön. Ez sokkal kevesebb, mint amihez szoktunk, de egyszerűen nem megy több. Biztos vagyok benne, hogy lesz ez jobb is, de a férjemet sajnálom azért, hiába megértő.
nov. 20. 17:43
 12/46 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanezt érzem.

Nálam egyértelműen hormonális, mert ovulációnál és menstruáció előtt 2-3napig kívánom. Más napokon meg egyszerűen nem bírok ráhangolódni. Ennek köze van a szürke hétköznapokhoz, hogy már 9 éve vagyunk együtt, ahhoz hogy már nemcsak mi vagyunk meg a munkahelyi stressz, hanem a gyerek is (aki elszívja az embert).

Én úgy fogalmaztam a férjemnek, hogy olyan mint amikor nem tudja az ember rávenni magát, hogy elinduljon futni.

Hál istennek ő megérti. De ettől még lelkiismeret-furdalásom van 🤷‍♀️

nov. 20. 17:43
 13/46 anonim ***** válasza:
21%
Itt csak az ad hasznos választ, akinek a gyerek érkezésével eltűnt a libidója?:D
nov. 20. 17:44
 14/46 anonim válasza:
32%
2 gyerek van nálunk is. De azért mert anya vagyok, nem szünetem meg nőnek lenni sem.
nov. 20. 17:51
 15/46 anonim ***** válasza:
83%
14: cuki vagy, de ez nem döntés kérdése. Pláne ha nem élted át, nem tudod mit él át, akinek elszállt a libidója…
nov. 20. 17:53
 16/46 anonim ***** válasza:
31%

#10-es:

Nem egy férjjel élsz együtt, hanem egy lakótárssal, ha nincs semmi szex.

Akkor pedig miért zavar, hogy a lakótársad társkeresőzik? :D

nov. 20. 18:02
 17/46 anonim ***** válasza:
53%

Ezért szoktunk 2-3 havonta lelépni egy wellness hétvégére ketten mióta a kicsi 1 éves lett.

Na ott beleadunk apait anyait úgy ahogy kell 🙈 próbáljuk behozni a kimaradt dolgokat

nov. 20. 18:03
 18/46 anonim ***** válasza:
40%

Nem, sexelnék csak a férjemnek nincs étvágya..

Hadd hogy kenyeztessen.. miért nem élvezed a kényeztetést se?

nov. 20. 18:04
 19/46 anonim ***** válasza:
80%
Egy gyerek után voltam így.A férjecske le is lépett az új lyukhoz, mert annak még volt kedve.Aztán 2 év múlva annak is vége lett.Ugye nem éppen a segítőkész pasik gyöngye volt a szentem. Ez ott is kiderült róla.
nov. 20. 18:05
 20/46 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy attól nem szexelünk?😁 Az van, de mostanában ritkábban kicsit, az elmúlt 2 hétben valahogy nehezen jön össze. Amúgy a korábbi mennyiség megmaradt, de a férjem étvágya nőtt... Pont amikor az enyém elment.🙈

Aztaa, itt azért vannak akik nyúlhoz hasonló életmódot folytattak.😁 Régen nekem is simán ment volna.

Segítségem 0. A férjem mondjuk segít, de alig van itthon.

nov. 20. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!