Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?
Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.
Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?
Ugyanezt érzem.
Nálam egyértelműen hormonális, mert ovulációnál és menstruáció előtt 2-3napig kívánom. Más napokon meg egyszerűen nem bírok ráhangolódni. Ennek köze van a szürke hétköznapokhoz, hogy már 9 éve vagyunk együtt, ahhoz hogy már nemcsak mi vagyunk meg a munkahelyi stressz, hanem a gyerek is (aki elszívja az embert).
Én úgy fogalmaztam a férjemnek, hogy olyan mint amikor nem tudja az ember rávenni magát, hogy elinduljon futni.
Hál istennek ő megérti. De ettől még lelkiismeret-furdalásom van 🤷♀️
#10-es:
Nem egy férjjel élsz együtt, hanem egy lakótárssal, ha nincs semmi szex.
Akkor pedig miért zavar, hogy a lakótársad társkeresőzik? :D
Ezért szoktunk 2-3 havonta lelépni egy wellness hétvégére ketten mióta a kicsi 1 éves lett.
Na ott beleadunk apait anyait úgy ahogy kell 🙈 próbáljuk behozni a kimaradt dolgokat
Nem, sexelnék csak a férjemnek nincs étvágya..
Hadd hogy kenyeztessen.. miért nem élvezed a kényeztetést se?
Ki mondta, hogy attól nem szexelünk?😁 Az van, de mostanában ritkábban kicsit, az elmúlt 2 hétben valahogy nehezen jön össze. Amúgy a korábbi mennyiség megmaradt, de a férjem étvágya nőtt... Pont amikor az enyém elment.🙈
Aztaa, itt azért vannak akik nyúlhoz hasonló életmódot folytattak.😁 Régen nekem is simán ment volna.
Segítségem 0. A férjem mondjuk segít, de alig van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!