Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?
Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.
Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?
Nem tudom mi az oka, de ugyanígy vagyok... már az se hatna meg, ha a férjem félrelépne, mert hulla vagyok. Remélem majd helyreáll.
Lehet lepontozni, de csak őszinte vagyok.
De miért csak este lehet szexelni? Pl reggel kicsit korábban keltek, akkor még mindenki friss.
Másrészt meg meg kellene beszélni a pároddal, hogy este vegye át a gyerekekkel kapcsolat dolgok egy részét, akkor nem leszel olyan fáradt.
Ez sok nő leírja, hogy a második, harmadik baba után 0 a libidója. A fáradtság tényleg nem tesz neki jót. De kapsz valami segítséget a családtól, a férjedtől? Én a mai eszemmel tennék róla, hogy elmenjük kettesben bárhová, ahol egy kicsit újra egymásra hangolódhatunk, két három nap csak az ágyban hédereljünk, hidd el, ez neked is kellene.
(Nő, aki sajnos nem kapott időben észbe.)
(Vond be a férjed a házimunkába, egy kis esti kényeztetés reményében, hidd el hamar megtalálják a porszívót! 😉)
Terhesség előtt is bőven rendben volt a szexuális életünk, naponta 2-3 vagy kétnaponta 1, fáradtságtól, programoktól függően.
Mind a két terhességem alatt az egekben volt a libidóm, ha nem együttléttel indult a nap, az már egy rossz nap volt nekem. :D
Két gyerekünk van, de így is megvan a heti 5-6.
Hát ha nincs szex a férjeddel akkor az kb. olyan, mintha egy lakótárssal laknál (akivel van közös gyerek), nem egy házas párkapcsolatban.
Miért nem válsz el inkább? Mondjuk ha nincs szex, akkor előbb-utóbb tuti elhagy a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!