Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is egy plusz...

Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?

Figyelt kérdés

Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.

Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?

ma 16:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom mi az oka, de ugyanígy vagyok... már az se hatna meg, ha a férjem félrelépne, mert hulla vagyok. Remélem majd helyreáll.

Lehet lepontozni, de csak őszinte vagyok.

ma 17:00
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nincs gyerekem, mégis plusz munkának érzem.
ma 17:05
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
Igen, pont ugyanezt erzem mar masofik gyerek után.
ma 17:06
 4/25 A kérdező kommentje:
És a férjeitek mit szólnak? Attól éltek házas életet? Én igyekszem, de olyan érzés indulni szexelni, mintha a konyhába mennék mosogatni vagy a férjemet tenném rendbe, mint a gyerekeket. A férjemnek ezeket a hasonlatokat nem mondtam, csak, hogy fáradt vagyok, de képtelen felfogni... Azzal jön, hogy már őt nem kívánom. Egyszerűen nem fogja van, hogy ha valaki azt mondaná, hogy nem szexelhetek életem végéig, de ehetek egy jót és aludhatok helyette amennyit akarok, akkor mosolyogva bólogatnék. Nem ismerek magamra...
ma 17:16
 5/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem fogja fel*. 😅 Közben ment a cirkusz itthon
ma 17:17
 6/25 anonim ***** válasza:
30%

De miért csak este lehet szexelni? Pl reggel kicsit korábban keltek, akkor még mindenki friss.

Másrészt meg meg kellene beszélni a pároddal, hogy este vegye át a gyerekekkel kapcsolat dolgok egy részét, akkor nem leszel olyan fáradt.

ma 17:23
 7/25 anonim válasza:
87%

Ez sok nő leírja, hogy a második, harmadik baba után 0 a libidója. A fáradtság tényleg nem tesz neki jót. De kapsz valami segítséget a családtól, a férjedtől? Én a mai eszemmel tennék róla, hogy elmenjük kettesben bárhová, ahol egy kicsit újra egymásra hangolódhatunk, két három nap csak az ágyban hédereljünk, hidd el, ez neked is kellene.

(Nő, aki sajnos nem kapott időben észbe.)

(Vond be a férjed a házimunkába, egy kis esti kényeztetés reményében, hidd el hamar megtalálják a porszívót! 😉)

ma 17:24
 8/25 anonim ***** válasza:
35%

Terhesség előtt is bőven rendben volt a szexuális életünk, naponta 2-3 vagy kétnaponta 1, fáradtságtól, programoktól függően.

Mind a két terhességem alatt az egekben volt a libidóm, ha nem együttléttel indult a nap, az már egy rossz nap volt nekem. :D

Két gyerekünk van, de így is megvan a heti 5-6.

ma 17:27
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

Hát ha nincs szex a férjeddel akkor az kb. olyan, mintha egy lakótárssal laknál (akivel van közös gyerek), nem egy házas párkapcsolatban.

Miért nem válsz el inkább? Mondjuk ha nincs szex, akkor előbb-utóbb tuti elhagy a férjed...

ma 17:38
 10/25 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is 0 a libidó. Pedig már nem olyan kicsi a gyerek. Én úgy gondolom kimerülten, a szex hiány miatt a férjem folyton kritizál, megaláz, társkeresőzik ezek rosszul esnek, lehet emiatt is nem tudok ráhagolódni. Nem tudom, lesz ami lesz, többet nem tudok magamból kipréselni. Segítségem nincs, hogy kikapcsolódhassak.
ma 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!