Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is egy plusz...

Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?

Figyelt kérdés

Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.

Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?

nov. 20. 16:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sok anyuka, köztük azok is, akik itt írták, hogy 0 libidójuk van, úgy vannak vele mint én, hogy más férfival azért menne...

Én például rettenetesen kiábrándultam a férjemből, amióta apa lett, talpraesett, önálló férfi volt, de nem tud megfelelő mennyiséget adagolni a tápszerből, és az öltöztetés sem megy 😅... valahogy visszasüllyedt gyermeki szintre...

Most egy ilyen férfit hogy kívánjak meg? 😅

Teljesen megértem azokat a nőket, akiknek nem segít a férjük, a nőnek kell, hogy felnézhessen a férfira...

nov. 20. 18:13
 22/46 anonim ***** válasza:
79%
Amikor már benne vagyunk, általában élvezem, sőt szinte mindig, de ha rajtam múlna, a legtöbbet kihagynám. Jellemzően szédülök a fáradtságtól, mikor jövök ki a gyerekektől este, akik velem hajlandóak elaludni. Gyerekek előtt heti 5-6 alkalom volt, amúgy több mint 10 évig! A férjemmel a kapcsolat nem változott, de én állandóan fáradt vagyok. Nem kicsit, nagyon.
nov. 20. 18:20
 23/46 anonim ***** válasza:
75%
Én írtam az első választ... tetszenek ezek a remek ötletek. Keljünk korábban... a kisebbik gyerekem 4:30-kor kel, a nagyobbik meg 22:00-kor alszik el. Napközben nincs átfedés, felváltva alszanak. Ha ennél is kevesebbet aludnék, nemhogy szexelni nem lenne kedvem, szerintem el is válnék és elhagynám az országot. Én szerintem kissé depressziós is vagyok, mert már az sem igazán rémítene meg, hogy egyedül maradok, pedig a férjem jó apa, de nekem rohadt elegem van a hétköznapokból. Nincs segítségünk, az ő szülei halottak, az enyémek leszrják az unokákat, nincs testvérünk, aki játszana velük, a barátaink 90%-ban külföldre költöztek, a maradék meg nem akar gyerekekkel foglalkozni. Jó bébiszitter a környéken nem vállal 1 év alattit, a kicsi meg még nincs 1 éves. Esetemben igaz az, hogy mivel a maslow piramis legalja sem teljesül, semmi további szempont nem tud érdekelni, így a férjemmel való kapcsolat sem igazán. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de igaz. Vele is beszéltünk ezekről, ő is ki van égve, és ő sem akar egyedül maradni a gyerekekkel, sem válni, csak nehezen tudunk jelenleg egymással is törődni. Annyira egyébként ő sem ég a vágytól, mivel nem csak dísznek jön haza, hanem rendesen csinál mindent. Így heti 1x van valami, ha hétvégén jól jön ki minden program. De ez karcsú a korábbiakhoz képest.
nov. 20. 18:54
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
#22-es: akkor válj el tőle. Jobb lenne neki is.
nov. 20. 18:59
 25/46 anonim ***** válasza:
35%

Úgy vagyok, mint a 21-es.

A szextől nem ment el a kedvem, csak a férjemtől.

nov. 20. 19:07
 26/46 anonim ***** válasza:
33%

#25-ös:

És akkor hol tartotok most?

1. Párterápia és próbáljátok (te is) megoldani, vagy

2. Válás, vagy

3. Leszarod őt és húzod az agyát tovább, mert háztartási és/vagy pénzkereső cselédnek még jó lesz?

nov. 20. 19:38
 27/46 anonim ***** válasza:
76%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mióta itt van a második gyerekünk azóta a légvételre is alig van erő nemhogy a szexre sokszor. Nekem amíg szoptattam, ami 3 hóig sikerült addig nulla volt, de ő tökre megértette. 14 év után amennyi mindent átéltünk már, betonkemény őszintén bármit azonnal megbeszélő házasságunk van, így minket ilyen nem ver hátba, hanem beszélgettünk sokat erről, összebújva aludtunk el, ilyesmi. Elmondtuk egymásnak ki mit érez. Utána ahogy már nem szoptattam, akkor visszajött az egész egyébként. Úgyhogy azért sok minden hormonális, nem kell egyből neki esni a másiknak. Erőszakold meg magad vagy mi? A másik, nálunk pl jelenleg az van, hogy vannak éjjelek (ritka már), hogy óránként kelünk, mellette ő dolgozik, napközbe alvásba nincs átfedés plusz estig megy a nyűglődés a fogzás miatt, este konkrétan a fejünkből nézünk ki és örülünk, hogy lyuk van a fenekünkön ilyenkor és mivel a férjem mindent csinál, így este van hogy ülve hamarabb bealszik. Vagy igyak két energiaitalt? Egyértelmű, hogy ilyenkor az alvás az első, mert ha nem az, akkor hamarosan elvisz a mentő kb és a gyerekek meg egyedül maradnak. Segítségünk nincs, messze élünk. Szerencsére mi ebben teljesen egyetértünk. Amikor nyugis nap van olyankor viszont van, hogy hajnal 2kor felkelünk és akkor jön a spontán alkalom. De akiknél sosincs kipihentebb állapot vagy sose alszanak, én totál megértem és ha a férj nem érti meg, akkor bizony dísztök és nem elég fáradt ezek szerint. A keljenek hamarabb válaszolóra, nekünk a nagyobbik lányunk 6:30, de mióta volt átállítás azóta 4:50kor kel úgy, hogy a pici előtte 200x a rosszabb napokon,j obban csak 2x)és pont azelőtt aludt el. Ennél hamarabb mikor?:D úgyhogy van, de amíg éjjel is kelnek azóta ritkább, mint gyerek előtt, de igyekszünk, libidó van. Akiknél viszont emiatt lelépnek, ott amúgy is megtennék és akiknél ez ennyire fontos is, ott csak a testiségeken alapul a kapcsolat, 0 tisztelet, csak a szexen alapul. Ennyi. Ha nálunk lebénulna a férjem és nem lenne többet semmi is imádnám őt és mellette lennék. Az egész kapcsolat és lénye fontos, nem csak ez. Ő pedig bizonyított, volt olyan eü probléma. Mi nálunk ami nagyon nehéz, hogy mi szerettünk mindig együtt időt tölteni, ami most nagyon nehéz így. Mi azt találtuk ki amúgy, hogy péntek esténként ha hullák vagyunk ha nem, ha elalszanak akkor együtt sütünk valamit egy pohár valami mellett, imádunk együtt főzni sütni, tortákat stb, annyit bohóckodunk, nevetünk közbe, nekünk ez ilyen közös hobbi volt mindig és iszonyat feltölt. Azóta ez tökre bevált, úgy feltölt és utána tényleg van erőnk máshoz is. Nekünk amúgy is a kommunikáció a legerősebb, mi mindig este órákat beszélgetünk, ha nem vagyunk annyira fáradtak. De ő sokat tölt időt a gyerekekkel hétvégén is amíg én ejtőzök egy nagyot a kádba pl. Persze, hogy nincs erő, ha hulla fáradt az ember és senki nem segít igazán be. Tökre megértem kérdező, kitartást és jobb lesz. Beszélgessetek erről sokat.
nov. 20. 20:19
 28/46 anonim ***** válasza:
94%

"akik itt írták, hogy 0 libidójuk van, úgy vannak vele mint én, hogy más férfival azért menne"

Hát nekem például nem. Nem csak a férjemmel nem, hanem senkivel sem.

Nem ábrándultam ki belőle. Jó apa, midenből kiveszi a részét, velem is kedves, szeret. Én is őt, de egyszerűen nem kívánom a második gyerek óta.

Szülési sérülésem is van, már műtöttek is vele, nem lett jobb egy fokkal se. Sérv, süllyedés, plusz szerintem el is halt odalent az érzékelés, mert a csiklóm is halott.

Ő próbálkozik, én meg már ajánlottam, hogy váljunk el, keressen mást, ha neki fontos a szex, mert nekem meg teher.

nov. 20. 21:10
 29/46 anonim ***** válasza:
77%
1 gyerekünk van, de így is kb 0 a libidom. És nem, mást se kívánok, nem csak a férjemmel nem akarom. Én inkább magamat nem érzem most nőnek úgymond, csak 100% anyának, de a mi gyerekünk mondjuk még csak 1 éves, és nagyjából minden időmet és energiamat ki is tölti, mivel a férjem kis túlzással 0-24/365 dolgozik. Viszont amikor mégis itthon van, segít! És szeretjük egymást, ezzel nincs gond. Ő a szexet is kívánja továbbra is, hiszen férfi, de én valahogy így nem. :/ főleg, mert bármikor kel egyelőre a gyerek. amúgy így is van heti átlag 2 szex, csak ahogy írták már páran, úgy állok neki, mintha mosogatni mennék kb. :D de én ezt őszintén el is mondtam neki, hogy nem tudok ráhangolódni, de érte megteszem, ez van.🤷
nov. 20. 21:35
 30/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!😊

Sok-sok boldog évet kívánok azoknak akiknek ilyen jól működik a kapcsolata!🥰

Én más férfivel sem tudnék lenni, már abban elfáradok, hogy a szexre gondolok.😅

A férjem egyébként ki tett magáèrt... Elaludtak végre a kicsik "időben", este 10-kor. Gondoltam bepróbálkozom nála, mert kivételesen volt is valamennyi kedvem. Erre nekem ugrott sértettem (1 hete ilyen"), hogy hagyjam őt békén, mert csak kényszerből csinálom. Aztán feldobálta, hogy terhesen nem szexeltem vele (először rossz helyen volt a lepény aztán zöld folyásom volt végig, a doki nem tiltotta a szexet egy idő után, de én nem mertem...). Ezek ellenére mindig próbaltam a kedvére tenni, de ahelyett, hogy az igyekezetemet értékelné lehordott mindennek. Majd hozzá tette, hogy bárkit megkaphatna, minek erőlködjön "ezért". Ennyire még sosem sértett meg...

nov. 20. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!