Más anyuka is egy plusz feladatnak érzi a szexet?
Még egy gyerek után volt "étvágyam", de a másodiknál már a terhesség óta nem kívánom. Még szoptatok, így a hormonokra fogom, de sokszor úgy érzem, hogy ez egy plusz feladat nekem. A gyerekek az egész napomat kiteszik, minden egyekezetem ellenére sokára alszanak el. Addigra már olyan álmos vagyok és annyira kimerültem testileg/lelkileg, hogy csak egy kis csendre vágyom.
Ezzel egyedül vagyok? Aki tapasztalt ilyet mikor lett jobb neki?
Szerintem sok anyuka, köztük azok is, akik itt írták, hogy 0 libidójuk van, úgy vannak vele mint én, hogy más férfival azért menne...
Én például rettenetesen kiábrándultam a férjemből, amióta apa lett, talpraesett, önálló férfi volt, de nem tud megfelelő mennyiséget adagolni a tápszerből, és az öltöztetés sem megy 😅... valahogy visszasüllyedt gyermeki szintre...
Most egy ilyen férfit hogy kívánjak meg? 😅
Teljesen megértem azokat a nőket, akiknek nem segít a férjük, a nőnek kell, hogy felnézhessen a férfira...
Úgy vagyok, mint a 21-es.
A szextől nem ment el a kedvem, csak a férjemtől.
#25-ös:
És akkor hol tartotok most?
1. Párterápia és próbáljátok (te is) megoldani, vagy
2. Válás, vagy
3. Leszarod őt és húzod az agyát tovább, mert háztartási és/vagy pénzkereső cselédnek még jó lesz?
"akik itt írták, hogy 0 libidójuk van, úgy vannak vele mint én, hogy más férfival azért menne"
Hát nekem például nem. Nem csak a férjemmel nem, hanem senkivel sem.
Nem ábrándultam ki belőle. Jó apa, midenből kiveszi a részét, velem is kedves, szeret. Én is őt, de egyszerűen nem kívánom a második gyerek óta.
Szülési sérülésem is van, már műtöttek is vele, nem lett jobb egy fokkal se. Sérv, süllyedés, plusz szerintem el is halt odalent az érzékelés, mert a csiklóm is halott.
Ő próbálkozik, én meg már ajánlottam, hogy váljunk el, keressen mást, ha neki fontos a szex, mert nekem meg teher.
Köszönöm a sok választ!😊
Sok-sok boldog évet kívánok azoknak akiknek ilyen jól működik a kapcsolata!🥰
Én más férfivel sem tudnék lenni, már abban elfáradok, hogy a szexre gondolok.😅
A férjem egyébként ki tett magáèrt... Elaludtak végre a kicsik "időben", este 10-kor. Gondoltam bepróbálkozom nála, mert kivételesen volt is valamennyi kedvem. Erre nekem ugrott sértettem (1 hete ilyen"), hogy hagyjam őt békén, mert csak kényszerből csinálom. Aztán feldobálta, hogy terhesen nem szexeltem vele (először rossz helyen volt a lepény aztán zöld folyásom volt végig, a doki nem tiltotta a szexet egy idő után, de én nem mertem...). Ezek ellenére mindig próbaltam a kedvére tenni, de ahelyett, hogy az igyekezetemet értékelné lehordott mindennek. Majd hozzá tette, hogy bárkit megkaphatna, minek erőlködjön "ezért". Ennyire még sosem sértett meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!