Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ciki eladni a gyerek kinőtt/ne...

Ciki eladni a gyerek kinőtt/nem kellő dolgait?

Figyelt kérdés

Nagyon sok márkás ruhája van a gyerekemnek (Zara, H&M, Next, GAP stb) illetve rengeteg könyv, újak szinte amiket párszor olvastunk, drága játékok stb. Veszem én is, meg kapjuk családtól is. Igen, jól állunk anyagilag (a kérdéshez hozzá tartozik) Ami olyan dolog, hogy nem tökéletes de még simán használható (nem lyukas, foltos csak nem annyira eladható darab) azt el szoktam ajándékozni ingyen vagy játékokkal stb ugyanígy ami nincs tökéletes állapotban. Viszont az 1-2x olvasott 6-7 ezres könyvet vagy márkás 2x felvett ruhákat vagy egy 25 ezres hibátlan, szinte átnőtt csizmát nem fogok ingyen odaadni senkinek. Fel szoktam tenni helyi csoportba, ahol 3-4-5 ezer körüli összegért mondjuk eladom őket, elég sok minden elkel, volt olyan hónap, hogy 50e+ jött ebből össze. Nyilván általában a gyerekre költöm többnyire, visszaforgatom rá az összeget. Az egyik barátnő félém az ovis anyukák közül mondta pár napja hogy egy másik ovis társ anyukája mondta neki, hogy látja hogy állandóan árulok mindent pénzért, pedig igazán nem szorulunk láthatóan rá, miért nem ajándékozom ezeket el..

Megmondom őszintén ezek után nem szívesen rakok fel semmit.

Csak én vagyok vele így, hogy azért mindent nem adok ajándékba?

nov. 20. 13:54
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Hát azt én sem értem amúgy.
nov. 21. 15:08
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem írtad, de én is sikeresen eladtam H&M-től Pepcósig mindent. Egyéb babacuccokat, babafészket, kádszűkítőt, megmaradt pelust (bontatlan). Mindet Vinteden.

Bodyk: 500ft/db árban, átlag 4-6 db-os pakkokban. Nadrágok szintén.

Ami szerintem fontos: mindet egyesével, max kettesével lefotózni. A fő képen látható legyen a pakk partalma.

Az őszi overálok 1500-ért, téliek 2000-ért.

Aki azt írja, neki nem ér ennyi vesződséget. Én is halogattam, aztán látva a kezdeti sikereket, sorban pakoltam fel. 110 ezres bevételem van eddig. Még pár cucc van fent, de az már apró ahhoz képest.

nov. 21. 15:41
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!

Hasonló árakkal dolgozom én is, több képpel, leírással, többféle márkával. Gyakorlatilag alig megy el bármi. Nem tudom ott hogy működik az algoritmus, csomagkedvezményem is van, 5ös értékelésem, több azonos típusú méretű ruhám, hogy lehessen többet vásárolni. Nem tudom min múlik ez.

nov. 21. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!