Van itt olyan akinek a szüleinél van a bankartyaja rendszeresen, mert ők veszik meg a dolgait a gyerekenek? Ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 18:50
1/8 anonim válasza:
Annál van ilyen, ahol nem tud bánni a gyerek a pénzzel. Elkölti egyben hulyeségekre.
3/8 anonim válasza:
Hogy mi?
Azért van csináltatva a gyereknek bankkártya 90%-ban, mert szüksége van rá, gondolom én. Akkor miért lenne az a kártya a szüleinél rendszeresen? Ez kb teljes kontrollmánia. Fiatal felnőttként az ilyen szülőre vissza se néztem volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát én vagyok 36 öcsém 33 anyamék kezelik a kártyát ők vesznek dolgokat nekünk belőle.
Mi nem szeretjük használni.
Volt hogy mindkettonknek már elnyelte a kártyáját át automata többször is 1 hónapban :(
2021. ápr. 21. 19:49
5/8 anonim válasza:
Ez tuti kamu kérdés. Két ilyen szerencsétlen nem létezik. Már rég saját családotoknak kéne legyen, saját ingatlan, nemhogy anyádék kezelik a kártyáitokat. Nekem 19 éve korom óta van, soha semmi baj nem történt.
6/8 anonim válasza:
azt akartam mondani, hogy nem kell 13 eveseknek bankkartya, ha a rendes penzt se tudnak kezelni. aztan lattam hogy 30 felettiek vagytok ...
7/8 anonim válasza:
A pelenkáitokat is anyu cseréli?
8/8 anonim válasza:
Ne b.sszal fel azt hittem 15-17 evesekrol van szó. Mond hogy csak trollkodsz🙏🙏🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!