Szerintetek okés, ha egy 16 éves lány nem kap zsebpénzt? Nagy szeretem a ruhákat, sminket viszont nincs keretem rá. Kb. 14 éves koromig kaptam "rendszeresen" ruhákat most semmi.
En soha nem kaptam zsebpenzt..😂. Elmentem helyette dolgozni es abbol veszem a cuccaimat, pedig mi is megengedhettuk volna hogy kapjak, de amugy megkerdezted? Mert ha en kerek adnak nyilvan, de en mar ugy vagyok hogy az altalam megkeresettbol tenyleg azt veszek amit csak akarok, olyat amilyet akarok:).
Egyszeru keres a szulok fele:"Anyu kinottem a mostani ruhaimat, ha kinyitnak a boltok nem megyunk el vasarolni?" a valasz függvényében kellett volna feltenni a kerdest.
Soha nem kaptam zsebpénzt.
Esetleg ha megemlítened anyádnak, hogy r7hara lenne szükséged?
És még nem nőtted ki a 12 éves korodban kapott ruhákat? (akkor voltál 6. osztályos) Ezt nehezen hiszem el.
Igaza van azoknak, akik azt írják: kérd meg a szüleidet, hogy vegyetek néhány ruhát, mert szükséged van rá. Ahhoz meg nincs közöd, hogy anyád mennyiért vesz ránctalanító krémet magának. Ő kereste a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!