Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek okés, ha egy 16...

Szerintetek okés, ha egy 16 éves lány nem kap zsebpénzt? Nagy szeretem a ruhákat, sminket viszont nincs keretem rá. Kb. 14 éves koromig kaptam "rendszeresen" ruhákat most semmi.

Figyelt kérdés
Magamnak veszem abból a pénzből amit kajára meg ilyenekre kapok. Néha kapok egy 1000 vagy 2000 t. Nyilván most a korlátozások miatt megérteném de ez már 2 éve van. Olyan ruhákat hordok amiket 6.os koromba kaptam. És pénzügyileg jól állunk. Anyukám rengeteget vásárol, 10.000ft költ ránctalanító krémekre...

#ruha #divat #zsebpénz #szülői problémák
2021. márc. 20. 11:09
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
71%
Ha 14 éves korodig kaptál rendszeresen ruhákat, akkor miért azokat hordod, amiket 12 évesen kaptál?
2021. márc. 20. 11:50
 12/59 anonim válasza:
88%
Nem okés. Ha tényleg ilyen gáz a helyzet, akkor beszélj anyuddal. Kérj tőle zsebpénzt, meg ruhákat.
2021. márc. 20. 12:00
 13/59 anonim ***** válasza:
59%
Jaja, 6 év alatt nem nőttél semmit. Hihető.
2021. márc. 20. 12:05
 14/59 anonim ***** válasza:
89%
Én sem kaptam zsebpénzt soha. Ruhákat együtt vettünk nekem. Sminkre nekem nem költöttünk. (Anyám is nagyon szolidan sminkelt, bőrproblémám pedig nem volt.)
2021. márc. 20. 12:29
 15/59 anonim ***** válasza:
94%
Ünnepekre kérj sminket. Meg évelején suli kezdéskor szerintem ha megmondod, hogy már nincs rendes farmerod..stb nem fogják azt mondani, hogy "nem".
2021. márc. 20. 12:30
 16/59 anonim ***** válasza:
47%

Ez a kérdés full kamu, vagy rettenetesen eltúlzod. Hogy ne kaptál volna ruhákat 14 éves korodtól? Ráadásul 14 éves korodig kaptál, mégis azokat hordod, amiket 12 éves korodban kaptál? 19 éves vagyok, sose volt zsebpénzem. El kell menni dolgozni. 16 évesen már lehet diákmunkád nyáron, amikor nincs suli. Akkor veszel ruhákat és következő nyárig elég lesz. Ki nem növöd, ugyanis a kérdés alapján 4 éve semmit nem nőttél XD.

Ha tényleg ez lenne a helyzet, anyudnak kéne szólnod, hogy menjetek el vásárolni. Viszont be nem adod senkinek, hogy nem kapsz ruhákat se. Szerintem az a gond, hogy el lettél kényeztetve, de most hirtelen kevesebb cuccot kapsz és eltúlzod az egészet. Az életben se lesz minden a segged alá tolva. Ideje elkezdeni melózni ahelyett, hogy ennyire eltúlzol mindent (vagy teljesen kamu az egész).

2021. márc. 20. 13:10
 17/59 anonim ***** válasza:
93%
konkrétan zsebpénzt én se kaptam, de szülinapokra, karácsonyra stb pénzt kaptam ajándékba, abból vásároltam magamnak
2021. márc. 20. 13:14
 18/59 anonim ***** válasza:
93%
Én sem kaptam zsebpénzt sosem. Ha valamire szükségem volt, és a szüleim is így látták, akkor megvették.
2021. márc. 20. 13:32
 19/59 anonim ***** válasza:
93%
Én sose kaptam zsebpénz. Ha valamit szerettem volna, szóltam és megvették, amikor volt rá pénz. Inkább a szüleiddel beszéld meg, hogy ez téged zavar.
2021. márc. 20. 13:37
 20/59 anonim ***** válasza:
49%
Hát akár hiszitek, akár nem, nekem vannak 12 éves koromban kapott cuccaim, amik még jók rám... Talán mert nem lettem egy elhízott zsírdisznó. Ja és 26 éves vagyok. Lehet megdöbbenni...
2021. márc. 20. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!