Szerintetek okés, ha egy 16 éves lány nem kap zsebpénzt? Nagy szeretem a ruhákat, sminket viszont nincs keretem rá. Kb. 14 éves koromig kaptam "rendszeresen" ruhákat most semmi.
A habzó szájú szülőellenes kinderkommandó (kivéve a 21-est, gondolom ő a törzsfőnök) szépen megette ezt a szombat délutáni matinét 😂
Gondolom a 21-essel karöltve a kérdező is megállt a fejlődésben a kamaszkor kellős közepén, aha 😁 gondolom mikor próbálja felhúzni az elnyűtt gatyáit, könnyes szemmel nézi végig, ahogy az anyja vastagon bekeni magát a tízezres krémmel 🤣
27!
Ha több ruhád van, és nem minden héten ugyanazt a 7 felsőt hordod, akkor igenis kibírják a több éves ruhák is.
33!
De nem 14 évet. Baxus mi a jo eg értelme van ennek a kamuzasnak?
34!
Hát ne hidd el, ha nem tetszik :D Imádom hogy itt gyakorin ha az ember olyat hall, amit még sosem, az már rögtön kamu, hazugság, hülyeség :D
Amúgy én sem nőttem 13 éves korom óta, 13 éves meg lehet 6.-os, szóval annyira nem elképzelhetetlen, lehet a kérdező is ilyen.
De nem ez a lényeg. Kérdező kérd meg anyukádat hogy majd menjetek el vásárolni együtt, kommunikáció nélkül nehéz bármit is elérni
Persze... hogyha a gyerekem a 20 rongyos gatyáért vergődne, én sem venném meg neki. ;) - merthogy anyjáék nyilván nem az 5000 ft-os famerre mondják, hogy nem veszem meg.
Menj hétvégén melózni, csillag és abból finanaszírozd az extra dolgaidat - sokan így tesznek, hogyha irreálisan drága cuccokat akarnak venni.
Beszélj a szüleiddel és mondd el nekik, hogy szeretnél új ruhákat, sminket, csajos dolgokat.
Nem értem, hogy eddig miért nem foglalkoztak ezekkel az igényeiddel, viszont ez jelen helyzetben nem annyira fontos, inkább az számít, hogy tudasd velük, hogy szükséged lenne rá. Maguktól nem fognak rájönni, szóval azt javaslom mondd el nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!