Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek okés, ha egy 16...

Szerintetek okés, ha egy 16 éves lány nem kap zsebpénzt? Nagy szeretem a ruhákat, sminket viszont nincs keretem rá. Kb. 14 éves koromig kaptam "rendszeresen" ruhákat most semmi.

Figyelt kérdés
Magamnak veszem abból a pénzből amit kajára meg ilyenekre kapok. Néha kapok egy 1000 vagy 2000 t. Nyilván most a korlátozások miatt megérteném de ez már 2 éve van. Olyan ruhákat hordok amiket 6.os koromba kaptam. És pénzügyileg jól állunk. Anyukám rengeteget vásárol, 10.000ft költ ránctalanító krémekre...

#ruha #divat #zsebpénz #szülői problémák
2021. márc. 20. 11:09
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
57%

A habzó szájú szülőellenes kinderkommandó (kivéve a 21-est, gondolom ő a törzsfőnök) szépen megette ezt a szombat délutáni matinét 😂

Gondolom a 21-essel karöltve a kérdező is megállt a fejlődésben a kamaszkor kellős közepén, aha 😁 gondolom mikor próbálja felhúzni az elnyűtt gatyáit, könnyes szemmel nézi végig, ahogy az anyja vastagon bekeni magát a tízezres krémmel 🤣

2021. márc. 20. 14:05
 32/59 anonim ***** válasza:
77%

27!

Ha több ruhád van, és nem minden héten ugyanazt a 7 felsőt hordod, akkor igenis kibírják a több éves ruhák is.

2021. márc. 20. 14:07
 33/59 anonim ***** válasza:
43%

33!

De nem 14 évet. Baxus mi a jo eg értelme van ennek a kamuzasnak?

2021. márc. 20. 14:08
 34/59 anonim ***** válasza:
63%

34!

Hát ne hidd el, ha nem tetszik :D Imádom hogy itt gyakorin ha az ember olyat hall, amit még sosem, az már rögtön kamu, hazugság, hülyeség :D

2021. márc. 20. 14:14
 35/59 anonim ***** válasza:
15%
15 éves koromtól dolgoztam. Utána még ha akartak adni, se fogadtam el pedig igen jó körülmények közt éltünk. Számomra ez a normális.
2021. márc. 20. 14:20
 36/59 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező: anyád mivel indokolja, hogy nem ad ruhára pénzt neked?????
2021. márc. 20. 14:26
 37/59 anonim ***** válasza:
6%
Diákmunka, akár online is + lesni a használtruhás boltok, adományboltok leárazásait.
2021. márc. 20. 14:36
 38/59 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy én sem nőttem 13 éves korom óta, 13 éves meg lehet 6.-os, szóval annyira nem elképzelhetetlen, lehet a kérdező is ilyen.

De nem ez a lényeg. Kérdező kérd meg anyukádat hogy majd menjetek el vásárolni együtt, kommunikáció nélkül nehéz bármit is elérni

2021. márc. 20. 14:59
 39/59 anonim ***** válasza:
25%

Persze... hogyha a gyerekem a 20 rongyos gatyáért vergődne, én sem venném meg neki. ;) - merthogy anyjáék nyilván nem az 5000 ft-os famerre mondják, hogy nem veszem meg.

Menj hétvégén melózni, csillag és abból finanaszírozd az extra dolgaidat - sokan így tesznek, hogyha irreálisan drága cuccokat akarnak venni.

2021. márc. 20. 15:36
 40/59 anonim ***** válasza:
94%

Beszélj a szüleiddel és mondd el nekik, hogy szeretnél új ruhákat, sminket, csajos dolgokat.

Nem értem, hogy eddig miért nem foglalkoztak ezekkel az igényeiddel, viszont ez jelen helyzetben nem annyira fontos, inkább az számít, hogy tudasd velük, hogy szükséged lenne rá. Maguktól nem fognak rájönni, szóval azt javaslom mondd el nekik.

2021. márc. 20. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!