Ciki eladni a gyerek kinőtt/nem kellő dolgait?
Nagyon sok márkás ruhája van a gyerekemnek (Zara, H&M, Next, GAP stb) illetve rengeteg könyv, újak szinte amiket párszor olvastunk, drága játékok stb. Veszem én is, meg kapjuk családtól is. Igen, jól állunk anyagilag (a kérdéshez hozzá tartozik) Ami olyan dolog, hogy nem tökéletes de még simán használható (nem lyukas, foltos csak nem annyira eladható darab) azt el szoktam ajándékozni ingyen vagy játékokkal stb ugyanígy ami nincs tökéletes állapotban. Viszont az 1-2x olvasott 6-7 ezres könyvet vagy márkás 2x felvett ruhákat vagy egy 25 ezres hibátlan, szinte átnőtt csizmát nem fogok ingyen odaadni senkinek. Fel szoktam tenni helyi csoportba, ahol 3-4-5 ezer körüli összegért mondjuk eladom őket, elég sok minden elkel, volt olyan hónap, hogy 50e+ jött ebből össze. Nyilván általában a gyerekre költöm többnyire, visszaforgatom rá az összeget. Az egyik barátnő félém az ovis anyukák közül mondta pár napja hogy egy másik ovis társ anyukája mondta neki, hogy látja hogy állandóan árulok mindent pénzért, pedig igazán nem szorulunk láthatóan rá, miért nem ajándékozom ezeket el..
Megmondom őszintén ezek után nem szívesen rakok fel semmit.
Csak én vagyok vele így, hogy azért mindent nem adok ajándékba?
Mennyi idős a gyereked , fiú vs lány?
Engem érdekel lehet pár cucc.
Az ovis anyukák alapból csak pletyózni tudnak, másból se állnak
Mindenki másképp csinalja.
Én címkés ruhákat, dobozos pihenoszeket ajándékoztam el a fiam után
Ha szelektálok negyed évente, hat zsák ruhát hordanak el tőlem ingyen.(És nem azért mert milliomos vagyok)
De azzal sincs baj, ha te eladod, mindenki másképp csinálja.
Dehogy ciki. Mindenki pénzből él.
Én is eladok mindent, amit tudok, akár ezer forintért is és tojok rá, ki mit gondol.
1. Igen, már most azon én is gondolkodtam.
2. 6 éves, lány
3. Nekem változó. Pl a Philips Avent mellszívót én is elajándékoztam, meg kb 30 csomag pelenkát is a védőnő által (pelenkagyárban dolgozó rokontól tonna számra kaptuk anno, nem győztem ráadni, mikor leszokott is halomra állt még) Ruhákból is szoktam, lakik pár utcával arrébb egy nagyon szegény család sok kisgyerekkel, nekik elég sok mindent szoktam adni, társasjátékokat is ha mondjuk dobozsérült, ruhákat, bébiételt is adtam nekik anno sokat, kiskádat, wc szűkítőt ilyesmi. A drágább hibátlan ruhákat könyveket viszont lehet szőrös szívű vagyok, de nem szívesen adom nekik oda.
5# minek mindenhol vmi gúnyos megjegyzést írni?
Boszorkák mindenfele vannak , tele az ország
6# én is ajándékoztam sokat, de csak ki voltam használva és végül csak rólam pletykált az illető.
Ennyit erről.
A családban ajándékozok dolgokat, kifelé csak aki kedves hozzám is, a többi pénzért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!