Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apuka mennyit tanul a gyerekke...

Apuka mennyit tanul a gyerekkel nálatok?

Figyelt kérdés

A fiunk most szeptemberben kezdte az elsőt. A férjem azóta se kérdezte, hogy milyen a suli, hogy megy. Nem pakolja be a táskáját, egyszer nem lépett be a Krétába. Mivel nem érdeklődik, így nem tud semmit, hogy mi történik az iskolában, hogy hol tartanak, jelenleg mit tanul a gyerek. Azt se tudja melyik osztályba jár. Csak én tanulok a vele.

Úgy csinál mintha még mindig ovis lenne, pedig már 2,5 hónap eltelt. Át kellett volna állnia arra, hogy innentől még több felelősségünk van. Számomra ez annyira kiábrándító.

Nálatok hogy működik ez?

nov. 13. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

18as, nem a gyerek a hibás hanem a szulore szólnak rá.

Nem fogom magamra venni. Ok h oviban én lennék a hibás ha nem lenne csizmája vagy elfelejtettuk a gyumolcshetet de iskolában más a helyzet.

Én 4.ben egyedül pakoltam be, kb egyetlen felelossegem volt a tanulason kívül. Ezek szerint amit manapság csinalnak az egy vicc. Nyúlbélákat nevelnek, nem önálló embereket.

nov. 14. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:
53%

És amúgy ki nem szarja le, ha rámszól a tanítónéni? Nincs a gyereknek ott a füzete? Hát legyen következménye a gyerekkel szemben, adjon neki egy darab papírt, aztán itthon a gyerek majd másolhatja át az órai munkáját a füzetbe.

Velem, egy felnőtt nővel mit tud csinálni? Írjam le százszor, hogy leellenőrzöm a gyerek táskáját minden reggel? (Megtettem egyébként, egy hónapig. Hebehurgya a gyerek, meg nagyon szétszórt is - mint ahogy valószínűleg minden hat éves -, de mivel tanítónéni színkódokat alkalmaz és az órarendet is beszineztette a gyerekekkel, ezért az olvasni még nem tudó kis elsősei tudják, hogy holnap a zöld és a piros matricás könyveket/füzeteket kell vinni.)

nov. 15. 07:05
 23/23 anonim ***** válasza:
55%

Velem soha senki nem tanult. Első osztályban imádtam a tolltartómat rendezni, minden nap kifaragtam a ceruzákat és magassági sorrendben raktam be a könyveimet. 🤣

Nekem fura, hogy másokkal tanulnak otthon.

A férjed mit mond, amikor ezt szóba hozod?

nov. 16. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!