Van itt olyan, ahol apuka volt otthon a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Kivel tudott beszelgetni, kapcsolatot tartani az apuka? Nalunk ez a terv (1-2 eves korig), de aggodok, hogy a ferjem befog kattanni a 0-24 gyerektarsasagtol. Anyukaknak van baba-mama klub, ringato, miegymás, de apukakent felmerul, hogy nem nezik-e rossz szemmel egy ilyen helyen, illetve o pl. szoptatasrol, szuleselmenyrol egyebekrol nem fog tudni csevegni. Van itt olyan, akinek a ferje bevallalta es megosztana tapasztalatait?2020. márc. 8. 10:48
1/8 anonim válasza:
Külföldön élek, itt a nyelviskolában az egyik csoporttarsam főállású apa, háztartásbeli, már a harmadik gyerekkel nyomja. Itt nincs ringato, meg hasonló baromságok. Megy bevásárolni, főz, takarít, csinál mindent, amit amúgy az Anya szokott. Feljöttek társaságában is van, nem kell ettol bekattani
2/8 anonim válasza:
Csak távolabbi ismerősöket tudok. De ők inkább pont egy éves kor után maradtak otthon a gyerekkel, akkor meg már bőven lehetett játszótérre járni és nem voltak ilyen témák.
3/8 A kérdező kommentje:
Nalunk is 1-2 ev kozott lenne otthon. Meg nincs gyerek, nem tudom mik a temak, csak azt latom, hogy az anyaknak van egy tucat program, mig az apaknak semmi. Es nem tudom mennyire befogado mondjuk 10 no egy baba-mama napon, egy ferfival.
2020. márc. 8. 12:09
4/8 anonim válasza:
Igazából fölösleges ezen agyalni, lehet hogy az apa nem is akar ilyenekre járni. 😄 Lehet hogy majd felhívja a haverokat, össze járnak majd parkba, bármi. Nálunk is inkább a saját társaság volt jelen. Vagy mi mentünk vagy ők jöttek. És NEM KÖTELEZŐ gyerek témáról beszélgetni. Barátnődre sem erőlteted rá, hanem úgy viselkedtek mint azelőtt, nem?
5/8 A kérdező kommentje:
A ferjem nagyon tarsasagi ember, de uj helyen lakunk es itt meg nincsenek baratok. Feltetelezem, hogy mig en dolgozom, a baratok tobbsege is fog, tehat joreszt egyedul lesz. Egy no kimegy a jatszoterre, elcseveg mas nokkel, de egy ferfinek ez szerintem mas. Kenytelen lesz feltalalni majd magat, csak tapasztalat erdekelt.
2020. márc. 8. 12:31
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon tarsasagi ember, akkor biztosan konnyen megtalalja a hangot mas emberekkel, lehet az egy kisbabas anyuka, vagy gyermektelen felnott.
De amugyis attol hogy no vagy, meg nem azt jelenti szerintem, hogy a jatszoteren milyen jokat csevereszel, legalabbis mikor tesomnak volt kicsi a fia, ugy emlekszem mentunk a jatszoterre, hintaztattuk a kisfiut, a gyerekre figyeltunk, max 1-2 illedelmes mondatot valtottunk az anyukaval, aki mellettunk hintaztatott, vagy inkabb a gyerekekkel beszelgettunk, de nem ott baratnoztunk.
7/8 anonim válasza:
8 hónapos kortól volt otthon a fiunkkal. Nagyon élvezte. Járt játszótérre, babás klubba, de boltba, ügyeket intézni is. Be-benezett a korábbi munkahelyére. Aztán házat vettünk, akkor annak a felújítása miatt járt mindenfelé, egyeztetett szakikkal, tervezővel stb. Ha hazaértem, akkor ment dolgozni a háznál. Furcsa ezt mondani, de a legszebb időszaka volt az életének, úgy érzi.
8/8 anonim válasza:
Én anyaként sem jártam ilyen klubokba, mégis jól feltaláltam magam. Nálunk volt 6 hónap, mikor apuka nem dolgozott, én meg akkor kezdtem részmunkaidőben. Eljártak játszótérre, meg sokat a szabadba, vásárolni, eljöttek elém a munkába, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!