Otthon hagynátok 2,5 éves gyereketek, ha apuka alszik?
Velünk is volt már olyan, hogy menni kellett, de a lányunk is aludt még.
Én elalvás előtt szóltam az apjának, hogy vele hagyom (ő is éjszakás volt). Ilyen esetben tudja, hogy ha felébred a lány, akkor kel ő is. Épp olyan, mintha éjszak ő lenne a soros a felkelésnél.
Ha nem szólnék neki, akkor vagy felkeltem előtte, vagy viszem magammal a gyereket.
Apát megébreszteném, hogy otthagyom a gyereket vele (de még ő is alszik). Nyitva hagynám mindkét szoba ajtaját és elindulnék a nagyokért.
Néha reggel én is csinálok hasonlót. Felébresztem a páromat, hogy elmegyek kenyértért a kislegény (2 éves) még alszik.
miben másabb ez a szituáció mint mikor ketten alszotok és a gyerek meg az ágyában alszik?
nyilván ha sír, arra felkeltek..ugyanígy apuka is felkel rá ha délután otthon hagyod őket...nem értem a kérdést...igen, otthon hagynám, hiszen felügyelet alatt van...ha felkel, apa is kel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!