Mi az a minimum, amit egy apukától el lehet várni a családja felé, természetesen a munkán kívül?
Én is szerencsés vagyok, nálunk sem kell kérni,hogy megcsináljon "női" dolgokat. Ki kell segítenünk egymást, és ő ezt tudja is. A férjem ugyanúgy tudja használni a mosógépet,mint én, ki is szokott teregetni, sőt,ha nekem nem jön össze, akkor főzni is tud.
Jelenleg 39 hetes terhes vagyok a második gyerekkel, kell is,hogy segítsen. De valahogy nálunk ezt sosem kellett hangsúlyozni.
Köszönöm mindenkinek,mentek a zöld kezecskék! :)
Akkor én vagyok madárnak nézve.Gondoltam.Azért jó tudni,mennyire vagyok fontos a másiknak. :(
Kimondtad, amit szeretnél?
Tudja, hogy mi az, ami rosszul esik?
Sokszor tapasztalni, hogy a férfi nem is tudja, mit kéne tennie, teszi, amit épp gondol, és közben a felesége haragszik rá. Sajnos sokszor nem tudják kitalálni, mit szeretnénk. Leültetek már megbeszélni, hogy "Te Józsi, sok a munka itthon, osztoznunk kéne?"
Egyedül annyit várok el tőle, hogy este a gyereket megfurdesse.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!