Tapasztalt valaki hasonlót?
Én mindig izzadós voltam, de inkább csak a folt látszott, büdös nem voltam soha. Na bezzeg a szülés óta... :(
Ráadásul minimálisan lehet javult idővel, de még mindig nem normális, pedig már elmúlt 2 a fiam. (Abban reménykedek, hogy hátha a szoptatás teljes elhagyásával visszaáll, mert este még szopik alváshoz.)
A többiek már mindent leírtak, én csak egyet tennék hozzá. Niveát dobd ki a francba, nem viccelek. Vegyél bármi mást, Garnier, Fa, bármi.
Niveától én még a terhesség előtt bűzölögtem, a ruhák, melltartók, rettenetes volt, hetekig tartott, mire rájöttem, hogy a dezodor a gond! Krémmánia oldalon rákerestem a Nivea dezodorokra, ott olvastam, hogy sokaknak ugyanez volt, bűzölögtek tőle, na azonnal lecseréltem. Óriásit romlott a minősége a Nivea dezodoroknak. Cseréld le, ha javul valamelyest, akkor az IS gond volt, a hormonok meg majd nemsokára helyreállnak 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!