Tapasztalt valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3hónapos,szüles utàn èszrevettem,hogy igen erős testszagom lett. Nem izzadok jobban mint koràbban,règebben a szülès előtt, ès míg dolgoztam sosem èreztem magam büdösnek. Hiàba fürdök,hasznàlok dezodort,a polóim és a melltartóm a hónaalj rèsznèl konkrètan büdös,màr arra is gondoltam,hogy talàn a ruhàim vettèk àt ennyire az izzadtsàgszagot és talàn nem jön kibelőle,ezèrt mindig öblítő helyett fertőtlenítőt öntök az adagolóba és jó illatuk van. Szóval én vagyok büdös. :( Nagyon zavar,hiàba csinàlok bármit.ma 20:07
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem. Ma is reggel tiszta ruhàt vettem ,dèlkörül már èreztem a szagom,pedig addig semmi megterhelőt nem is csinàltam csak a babàval voltam.
ma 20:12
3/12 anonim válasza:
Elmúlik ne aggódj. Nekem is ez volt. Sőt az első 2-3 hétben éjszaka extrém módon izzadtam. Minden ruha ágynemű tiszta víz volt, úgy, hogy éjjel átöltöztem kicseréltem. El dog múlni, csak kell idő.
4/12 anonim válasza:
Én is így voltam vele, egyrészt marha büdös volt az izzadságom, másrészt nagyon nagyon sok. 4-5 hónapos korában már egész rendeződött, mostanra (7 hónapos) pedig már minden a régi.
5/12 anonim válasza:
Nekem 2,5 éves a fiam és még mindig ez van 🥺
Lezuhanyozok, eltelik két óra és érzem
Én stiftet és spret használok egyszerre, az egy kicsit javított rajta.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszaitokat! Ma pl itt volt a vèdőnő,mielőtt jött tiszta ruhàt is vettem,be is fújtam magam niveàval ,de így is èreztem,remèlem ő nem. Egyèbkènt màr az old spice stiften is gondolkoztam hàtha az jobb mint a női izzadásgàtlók.
ma 21:22
7/12 anonim válasza:
6# Én próbáltam, azt hiszem egy medve volt rajta, nagyon kellemes az illata, nem férfias egyáltalán, egy próbát megér.
8/12 anonim válasza:
Most, hogy olvastam ezt a kérdést, eszembe jutott, hogy "jajj, tényleg, én is szenvedtem ezzel". Most szembesültem vele, hogy volt ilyen időszakom, tehát ebből kiindulva, baromi kellemetlen, de el fog múlni :) Ahogy megpróbálok visszaemlékezni, talán olyan fél éves koráig tartott, de lehet, hogy addig se. (Most 22 hónapos, és biztos, hogy nem mostanában volt ezzel problémám :))
9/12 anonim válasza:
8# Nekem is azt mondták, hogy nem tart sokáig, de már két éve tart. Mondjuk szerintem nekem az is benne lehet a pakliban, hogy előtte is izzados típus voltam.
Nem tudom genetika-e, de apám is ilyen. Mást nem örököltem tőle csak a nagy lábat, a szőrt, és az izzadságot
10/12 anonim válasza:
Megerősítem a többiek válaszát, én már a 3. trimeszterben kezdtem ez az extrém izzadást, pedig előtte egyáltalán nem voltam izzadós. Szülés után is folytatódott, és nekem is így, hogy kifejezetten büdösnek éreztem magam (hónaljam, melltartó alja stb.), és zuhanyzás után egy órával már úgy éreztem büdös vagyok (ráadásul én májusban szültem). Egyébként egy semleges illatú női golyós és spray mellett én is Old Spice-t használok, amelyik ilyen szilárd gél állagú, Oasis vagy Wolfthorne. Most 6 hónapos a kisfiam, most már sokkal jobb a helyzet, de még mindig erősebben izzadok, mint szülés előtt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!