Tegnap kellett volna megjönnie. Mégse akar. Valaki tapasztalt hasonlót?
Kétszer azt tapasztaltam,hogy terhes voltam amikor nem jött meg,és nagyon sokszor azt,hogy egy két nap késéssel megjött...🤷
Vegyél tesztet...
Köszönöm a válaszokat. Első sorban hangsúlyoznám hogy véleményeket kértem. Nem pedig okoskodást. Köszönöm.
Természetesen veszek tesztet majd illetve jövő hétre van idopontom dokihoz.
Nem, te nem véleményt kérsz, hanem azt akarod olvasni, hogy tuti terhes vagy...
Először is ha úgy is van, teljesen feleslegesen mész jövő héten dokihoz, mert nem fog látni semmit. Amúgy meg tényleg nem tudom hova tenni az ilyen kérdéseket. Én ha azt gyanítom terhes vagyok, csinálok egy tesztet, nem kiírom, hogy írjatok véleményt, terhes vagyok e
Nekem volt, hogy nem jött meg, terhes voltam.
Nem jött meg, nem voltam terhes, csak késett.
Megjött, mégis terhes voltam (meglepi volt, hogy egy hónappal nagyobb).
Megjött, nem voltam terhes.
Bármi jelenthet bármit, főleg, hogyha gyereket akar az ember és figyelgeti magát, reménykedik.
De kérdező, re suta vagy. Vagy terhes vagy vagy nem, ennyi.
Ha nem csinálsz tesztet, ez csak jósoltatás, aminek 0 értelme van.
Itt az ideje felnőni, ha már gyereket akarsz, és szembe nézni a dolgokkal.
Ha most kellene megjönnie és te egy hét múlva mész dokihoz, az felesleges.
Ha terhes is vagy, semmit sem fog látni még, ezért kellene inkább tesztelni.
Te tapasztalatot kértél,és véleményt.
Leírtam a tapasztalataimat is (2-es válaszoló vagyok)és a véleményemet is,hogy vegyél tesztet
Ez nem kioktatas.
Egyébként mindegyik válaszadónak az a véleménye,hogy tesztet kéne venni nem itt találgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!