Tegnap kellett volna megjönnie. Mégse akar. Valaki
tapasztalt hasonlót?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek dokihoz, szóval csak tapasztalatokat gyűjtők. Tegnap kellett volna megjönnie. Általában van egy kis fehér folyasom ami menzesz előtt két nappal elmarad. Most jelenleg a 3 szorosa a folyasom mennyisége, fájdogál a pocakom, emelygek reggelente. Esetleg tapasztalt valaki hasonlót?
Nekem az a véleményem, hogy nincsen olyan nő, akinek soha nem késett volna 1 napot a menstruációja, a doki meg semmit nem fog látni egy 4 hetes terhességből.
2023. dec. 8. 09:46
12/19 anonim válasza:
Hát ha a gyakorira kell jönnöd mert nem jött meg és még csak tesztelni sem jut eszedbe akkor vannak gondok.Mivel ilyen bunkón nyilvánultál meg hogy nem kértél okoskodást na majd akkor én okoskodok..
Nemjött meg, gyereket terveztek akkor az az első hogy tesztelek 🤷♀️ Ha meg nem terveztek gyereket akkor meg ezer hatszáz ok miatt késhet a menstruáció. A reggeli émelygésed meg nem tudható be terhes tünetnek.. Hányás hányinger később kezdődik.
Bocsánat a hangnemért, ezek a terhes hormonok most kitörtek belőlem 🤷♀️🤣
2023. dec. 8. 09:46
13/19 anonim válasza:
Szóval az a kérdés, hogy tapasztalt e màr valaki olyat, hogy késett a menstruációja? Nem, szerintem még soha senki. Azonnal orvos!
2023. dec. 8. 09:57
14/19 anonim válasza:
"Első sorban hangsúlyoznám hogy véleményeket kértem. Nem pedig okoskodást. Köszönöm."
De erről milyen véleményt lehet mondani, nem értem. Nyilván kb. minden nő tapasztalja, hogy 1-2-3 napot késik a menzesze, vagy más a folyása, erre mit lehet mondani?
Az nem okoskodás, hogy vegyél tesztet, ez a logikus.
2023. dec. 8. 10:38
15/19 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy kérdezel, mégha hülyeséget is. Az a baj, hogy hallgatás, tanulás, és továbbfejlődés helyett kioktatásnak véled a teljesen ésszerű tanácsokat, és még te támadsz, és fel vagy háborodva. Nagyon remélem hogy nem vagy terhes...
2023. dec. 8. 10:54
16/19 anonim válasza:
Terhes vagy. Múltkor is írtad egy pasival osszefekudtel védekezés nélkül. Akkor mit vársz de őszintén.
2023. dec. 8. 10:58
17/19 anonim válasza:
Mult heten szombaton elkezdett fajni a mellem es a derekam, tudtam, hogy ezek a szokasos elojelek. Aztan most a heten kellett volna megjonni, egyik applikacio szerint mar hetfon, masik szerint ma, igy kedden es tegnap is csinaltam tesztet. Pozitiv lett.
Teszt nelkul csak a sotetben tapogatozol, orvoshoz pedig eleg lenne a ket unnep kozott menned, hiszen ha valoban terhes vagy, hamarabb ugysem fognak latni semmit. Legy turelemmel. Nekem multkor hatalmas pofaraeses volt a kemiai.
2023. dec. 8. 15:51
18/19 anonim válasza:
A 17esnek igaza van, nekem amíg nem jött ki a teszten a 2. csík meg mertem volna rá esküdni, hogy csak késik
2023. dec. 8. 16:01
19/19 anonim válasza:
De miért mész dokihoz? Vegyél tesztet, ha negatív, akkor tesztelj egy hét múlva ha addig sem jön meg. Előfordul, hogy kimarad egy ciklus, ha a következő sem jön meg vagy más tüneted is lesz, akkor mehetsz orvoshoz. Ha pozitív a teszt akkor is felesleges orvoshoz menni, semmit nem fog látni, 7. hét előtt nem fog behívni. Ha volt előzményed, pl. korai vetélés akkor esetleg, nézet hcg-t és ad progit, de látni akkor sem fog még semmit látni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!