Aki sokáig mérlegelte, hogy legyen e még egy gyerek, végül hogy döntött?
1. Mik voltak az érvek és ellenérvek?
2. Végül mennyi idő gondolkodás után jutottatok a végső döntésre?
3. Megbántad hogy lett/nem lett még egy gyerek?
Hét év után döntöttünk úgy ,hogy legyen második.
Nem volt erv, sem ellenérv.
Vágytunk rá nagyon nagyon, nem is merlegeltunk.
Nem bantunk meg semmit.
Szerettünk volna mindig is kettőt, de a szülés és az első év felülírta egy időre ezt a vágyat. Ennyi volt az ellenérvünk, nem akartam ezt mégegyszer végigcsinálni.
Aztán visszatért a vágy és úgy döntöttem összeszorítom a fogaimat és ám legyen. Nem bántuk meg.
4éves volt a lànyunk mire újra vàgytunk egy babàra. Naaggyyyon nehéz eset volt kicsi koràtól, és nehezen éltem meg a napokat
A kistesóból kistesóK lettek (ikrek)
Hazudnék ha azt mondanàm sose jut eszembe milyen lenne most ha csak egy gyerekünk lenne. Aki most màr ugye iskolàs, önàllóbb, érti màr hogy mit miért stb.
Aztàn rànézek az ikrekre és tudom hogy ha nem lennének, én sem ez az ember lennék aki most.
És valószínűleg azon gondolkodnék hogy jól döntöttünk e hogy nem vàllaltunk többet, mert olyan hiàny érzetem van.
Szóval valahogy sosem az igazi, bàrhogy is van 🤔
Mindig valami màsra vàgyik az ember
20 honapos a lányom,minden nap eszemben van a kérdés. 38 leszek,sokáig nem húzhatjuk. Viszont,segítség semmi,nincs nagyszülő,egyáltalán,a férjem reggel hétkor megy,jó esetben hatra ér haza. Nyolc óra munka,plusz negyvenöt perc ebédszünet,utazas. Ha túlóra is van,vagy megy valahova,furdetesre esik be. Az elején hasfájás, idegrendszeri értetlenség,fogzas,jó isten tudja mi. A lényeg,hogy 20 hónapja nem aludtam ki magam,én már öt óra egybefüggő alvásért osszetenném a kezem. Emellé hihetetlen energiabomba. Én le vagyok rottyanva teljesen. Nincs már annyi energiám sem,mint tíz-tizenot éve. Egy hónapja jár hozzánk heti egyszer két órára babysittert,mint a zsák krumpli dolok az ágyba,délelőtt tízkor is. Minőségi változás. El se tudom képzelni mi lenne ha lenne nagymama is. Mennyország valószínűleg. Hétvégere a férjem is kifekszik,így mind a ketten felváltva ajulunk. Dackorszak is egy ideje boldogit. Anyagilag...hát,meg tudunk mindent adni,váratlan dolgok sem vágnak mínuszba,de két gyerek...meggondolando nagyon.
Negatívra sikerült,nyilván rengeteg szeretetet ad,sokat fejlődtem én is,satöbbi. De még egy gyerek..akármennyire vagynek rá,van a józan ész ami azt mondja, bmeg ezt éld túl,ne még egyet..
Na megyek mert lóg rajtam örülök hogy ez meg tudtam irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!